UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
извиняюсь за неординарный вопрос, но когда Вы порветесь, я уже минут 5 втыкаю на аватарку
-
я в Ирландии подавал, месяца три назад, может действительно что-то поменялось💁🏿
-
понимаю если подавать на куает, и полностью курировать процесс (хотя в этом тоже ничего сложно нету)
-
например после, повторюсь минут 10 это все занимает
-
тыкал минут 10)
-
Суть не в понимании процесса, а в том, что не у всех есть время и усидчивость словить окошко на регистрацию, к сожалению. (Я больше по теме биометрии отвечаю, получается) Не понимать, как регистрироваться на саму программу это, конечно, далеко сложно будет зайти))
-
есть куча сайтов где объясняют пошагово, бесплатно
-
Уже и на этом решили заработать?)
-
Термін дії візи не може рахуватись с моменту вашого в'їзду, навпаки це ви маєте змогу в'їхати до країни до кінця дії візи. Не у всіх віза на 3 роки, у когось на 10 років, у мене на 6 бо паспорт через 6 закінчується, комусь на 4 давали, хоча до закінчення дії рапорту більше було і когось взагалі фоіл лесс. То вокр перміт у всіх на 3 роки
-
Там на вході буде поштова скриня, охоронець підкаже. Записуваттся не треба і далі входу нікуди йти теж. Ви берете конверт, роздруване запрошення, консент ноут роздрукований заповнюєте, і кладете паспорт разом з уцим всім в конверт, зеклеюєте його і кладете в скриньку. На кожного члена родини все це окремо кладеться в інші конверти. Це якшо самі забирати плануєте. Якшо хочете шоб вам відправили, здається, треба ще додати чек зі зворотньою доставкою.