UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ні Це просто припущення людини, взяті зі «стелі» Такого правила Канада не встановлювала
-
Зверніть увагу на правила чату
-
В мене навпаки - складність в польській з наголосами і родами, минулий/майбутній час Викладач постійно сварила за «англіцизм» Проста порада - є додатки англ/укр наприклад Читаєте книжку на улюблену тематику і таким чином запам’ятовується нові слова 😌 Працює механічна пам‘ять плюс цікава книга
-
Дякую за відповідь! Я також розумію що легко не може бути аж ніяк хто все таки попаде до Канади. І мій кум який приїхав туди нещодавно теж це пітдвердив
-
Доречі, мені польська давалась в рази складніше ніж англійська, рівно до моменту поки я не мала вибору і почала говорити з поляками 🙈
-
з мого досвіду (виключного мого, не нав‘язую в жодному разі): доки Ви не в оточенні - «зубрити» важко, щоденна практика, особливо в професійному оточенні - запорука успіху Величезне значення має специфіка (сфера і галузь)
-
Добрий вечір Можна в не друкованими, але розбірливо Особливо електронну адресу Можна копію
-
Exactly
-
Пруфи в студію. Там людина цікавилась про екзамен і наскільки дружина може здати, я відповіла з власного досвіду.
-
Якщо бісить, випийте заспокійливе. Ніхто не казав що він легкий і вище згадувала що він дуже специфічний за своєю системою здачі. Але якщо цікавитись як він проходить і готуватись, здати можливо і без ідеального знання мови
-
Да. Здати на 5-6 реально з середнім рівнем. Кому треба 7-9 це upper intermediate-advanced. Здати можливо і не знаючи мову на рівні c2, але якщо не готуватись до системи екзамену бал буде нижчий
-
Ну а якщо жінка викладач,вона сама вчилась,диплом отримала сама,не купувала ніякі єкзамени. В неї є шанс здати на більш менш високий бал? Дякую зазделегідь
-