UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Всем Привет !!💙 Меня зовут Нина недавно прилетела в Калгари) Заглашаю вас к себе на наращивание ресниц! Опыт наращивания ресниц более 2,5 года Классическое наращивание, 2Д, 3Д-4Д, ламинирование ресниц, моделирование и окрашивание бровей. Процедура наращивания ресниц занимает до 1,5 часов, ламинирование ресниц до 45-50 мин и на бровки уходит до 40 минут. * владение всеми основными видами макіяжа: д-макияж, дневной, вечерний, деловой, контрастный, смоки, свадебный, а также подиумный, праздничный, глянцевый, ретро. * коррекция формы брови, окраска бровей и ресниц Территориально нахожусь в районе 3105-38st SW (587) 837-0017 Также можете писать Whatsapp/Telegram Также мои работы вы можете посмотреть на странице в Инстаграмм: Nina_nina2911
-
які терміни відведені для вклейки візи?
-
добрий вечір, підкажіть будь-ласка, якщо при заповненні анкети випадково не всі відвідані країни за останні 5 років вказали - чи може це якось вплинути? якщо так, то як краще зараз поступити, запрошення на вклейку ще не прийшло (але біометрію здали)?
-
Всім привіт) Хто знімав обмеження на ворк перміті? Скільки чекали новий? Та чи потрібно чекати результатів мед обстеження чи можна одразу після проходження подаватись?
-
В юности был суд ( за ношение холодного оружия), наказание в виде штрафа. Я написал что судимости нету, в анкете на данный вопрос о криминалтном прошлом. Может ли за это быть отказ ?
-
Доброго вечора, таке питання, чи грошова допомога по приїзді в Канаду 3000 доларів, буде виплачуватись до березня чи до кінця року?)
-
Дякую
-
Ні, видають тільки в першому аеропорту, я за 2 хвилини отримав, як що людей українців мало, то швидко отримаєте.
-
Здрастуйте, в пошуку роботи . Розглядаю роботу в сферах: мувінг (права керування С) , будівництво фасади, гіпсокартон, бетон, арматура, мувінг. Відаю перевагу роботі на великій висоті, та роботі що потребує фізичної витривалості. Робочий графік роботи бажано від 10-14 год робочих, 6 днів на тиждень. Можу взяти бригаду з собою під фул стек. До місця не прив'язаний, розглядаю все крім провінцій БК та Онтаріо,(важко з пр.) хочу подаватися на PR. *Приліт кінець лютого - березень Англійська: pre-international 3, international 1 Також можу розглянути веб розробку.. Добре ознайомлений з оптимізацією буденної роботи шляхом застосування та індивідуальної розробки програмного забезпечення ( боти, штучний інтелект,) Якщо роботодавець запропонує умови, зможу пришвидшити приліт.