UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
На біометрію? Там є розділ внести себе та ще людину, просто вносите два номери і записуєтесь на вільний час
-
Ніяк, готель вам надає організація в аеропорту за наявності місць в готелі.
-
Дякую!
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, отримав візу на 3 роки, зараз летіти не можу, бо проходжу службу у армії, я зможу продовжити візу якщо прилечу через рок?
-
Доброго дня . Будь ласка . Летим через Лондон Хитроу визу потрибно .Може хтось знае
-
Добридень, буду їхати в Оттаву подовжувати термін загранпаспорту та дозволу на работу. Написано, що треба пред'явити буде сплачений консульський збір у розмірі 173 кан. дол. (Сплата консульського збору проводиться за допомогою Money Order чи Bank Draft з отримувачем Embassy of Ukraine). Хтось може підказати, як і де це зробити? Вельми вдячна за будь-яку корисну інформацію
-
Добрий день. Мені 23 роки. Є досвід роботи менеджером з продажів. Чи можливо з англійською С1 знайти роботу типу помічника менеджера чи щось таке (офісна робота) в Онтаріо, ну або взагалі по всій Канаді? П. С. Можливо тупе питання, але може хтось підкаже чи реально це взагалі)
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка , приїхав у Торонто тиждень тому , активував ворк перміт , пройшов медичну комісію , оформив банківський аккаунт і оформив разову виплату (3000 cad), склалася ситуація що потрібно їхати в іншу країну на кілька місяців допомогти родині. Мені потрібно піти в міграційний центр і сказати про це і ці гроші на карті мені потрібно повернути або я просто можу не чіпати їх, поки не приїду в Канаду назад?