UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дякую зрозуміло
-
Коли здавала свій паспорт, то перший лист прийшов на електронну пошту наступного дня. Коли здавала паспорти дітей, то десь на день 5. Читала, що дехто і довше чекає. 🤷
-
Дякую вам за відповідь) а мені ні прівета ні ответа від них вже сьогодні 9 день хоча кинула ще в понеділок , незнаю що маю робити))
-
Дуже дякуємо вам 😉😉😉🤗
-
Можливо ті, хто проживає у районах, де проїзджає автобус номер 9, подивіться, буль ласка, як чи є в когось така сумка серед людей на вулиці
-
ТІ ХТО В КАЛГАРІ ДОПОМОЖІТЬ! Загубив сумку. Має 3 великі кишені (одна з них тонка, збоку, і в цій кишені є шафка з кодуванням), 1 маленька спереду, 2 маленькі кишені з боків (одна з них сітчаста, з пляшкою вода). Залишив його в автобусі на маршруті 9 приблизно о 15:30–15:35 25 жовтня на тій станції нижче. Щойно вийшов з автобуса, а рюкзак залишився тут. Коли я знайшов автобус, з тим самим водієм, рюкзака не було. Будь ласка, напишіть мені, якщо ви бачили або маєте цю сумку. Дуже потрібна. Будь ласка, поділіться публікацією, допоможіть мені з нею. Дякую! Телефон: (825) 733 0417