UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Особистий кабінет маєте на увазі на IRCC?
-
Перевірте ще раз повідомлення у особистому кабінеті і якщо немає то до них йти/писати/дзвонити. Успіху 🍀
-
3-6 тижнів залежить від країни та загрузки центру
-
Оk. А так загалом за скільки часу приблизно після отримання трек номеру, приходить паспорт з візою?)
-
Зрозумів дякую, збирався писати до інформаційного центру, але там один з пунктів « Идентификатор отслеживания» ( начинается со слов Temp) взагалі не зрозумів шо то таке
-
У перший день таке пише, через 24 години після отримання трек-номеру перевірте
-
Торба Тоді у кризову форму писати або до них зайти при можливості
-
Нічого ніде немає
-
Я пробувала на цьому сайті, мені висвітлює: No records found. Тобто нема ніяких записів, хоча трекінґ номер, код з картинки і дату народження правильно зазначила. Не розумію в чому причина🤔
-
Так повідомлення І можна зайти в особистий кабінет подивитися
-
Доброго вечора, може хтось підкаже. Віддав паспорт на вклейку ще 4 вересня ( Ірландія) с тих пір жодного повідомлення с приводу паспорта. Щось має придти на почту чи як?
-
Тут www.vfsglobal.ca/IRCC-GPTWave1/Track/Index?q=shSA0YnE4pLF9Xzwon/x/CQ1P0LBKn66dLdNUfueK+xZ+WnAzjudG9iNfpcdv7kbBTzv8qcoON1Lm+XLB2hNtw==
-
У Америку ми Новою Поштою допомагали, можливо з Канади теж можна
-
По різному: є 20 днів, є більше/менше
-
Доброго времени всем. Подскажите пожалуйста кто знает. Получил одноразовую визу foil lees. По её условием можно лететь только из 6 стран! Так вот у меня вопрос, я сейчас нахожусь в Болгарии! Могу ли я с Болгарии взять билет до Германии и от туда лететь уже непосредственно в Канаду? Или же мне нужно ехать через Румынию потом в Германию а потом уже в Канаду? Кто в курсе подскажите пожалуйста кто уже путешествовал с этой одноразовой визой? Наверное должна быть только последняя точка отправления из этих 6 стран? А как я доберусь до Германии это не важно! Правильно ли я понимаю?
-
Підскажіть будь-ласка. Мені потрібно доставити листа з документами з Канади до України. DHL наразі не працює в Україні. Якою службою це можливо зробити ?
-
Доброго вечора, можете підказати, якщо мені не треба здавати біометрію в vac, а тільки паспорт, то чи треба назначати зустріч, чи можна прийти і віддати свій паспорт на перевірку в будь-який робочий час?