UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
На здачу біометрії немає обмеження по терміну.
-
Те саме питання..
-
Мы сдавали паспорта в Бухаресте, через неделю забрали
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, мені треба виїхати з Канади і я ніяк не встигаю вклеїти візу. Але вже є мед огляд та ворк перміт. Щоб повернутися треба все заново проходити? Ворк перміт та мед огляд теж нові треба буде робити?
-
У Відні наші паспорти отримали в понеділок, вчора ввечорі написали що можна забирати
-
зробили за півтора тижні
-
how are you feeling
-
Всем привет, подскажите, пожалуйста, если мне поставили визу до 2025 года (до конца паспорта), могу ли я по приезду сделать новый паспорт и попросить вклеить туда визу до окончания паспорта? Или как лучше быть в такой ситуации?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, вклеїли візу в Румунії, але W1, тобто worker до 25 року, хоча паспорт діє до 30 Не можу зрозуміти що це означає - що я має право на роботу? Чому не visitor? Подружці, яка заповнила анкету так само, вклеїли visitor Тобто віза діє не до кінця дії паспорта? Дуже дякую заздалегідь за допомогу
-
Доброго вечора , підскажіть будьласка куди краще відправити паспорт на вклейку , і якщо в польщу ( найближче для мене) , то я ніяк не можу розібратись як відправити гроші за зворотню доставку? це потрібно робити в банку , або через той же приват24 або монобанк можна?
-
Я не чула в Канаді про безкоштовний банківський сервіс
-
А звичайні міжнародні переводи?