UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
А на пошту обов'язково має бути лист про ворк перміт? Бо в мене не було
-
Дозвіл надається у першому аеропорту Канади. Наприклад якщо ви летите рейсом Варшава-Торонто-едмонтон то отримувати його будете у Торонто. На даний момент підтверджено що програма діє до 31 березня 2023. Чи будуть давати перміти після цієї дати - не відомо нікому.
-
Доброго вечора! Скажіть будь ласка, чи я правильно зрозуміла, що work permit можно взяти по прильоту в будь якому аэропорту в продовж дії візи і до дати вказаної в POW WP-letter (в мене наприклад до 2025 року)? чи ворк перміт даватимуть лише тим хто прибуде до 31.03.2023? Заздалегіть дякую за роз'яснення!
-
Доброго. Питання доя тих хтовже в Канаді. Де і як замовляли квитки. Цікавить до Оттави. Але бачу, що до Монреалю дешевше. І як з пересадками? Якщо з малими дітьми летіти?
-
У це тому що зараз немає вільних місць, треба постійно моніторити. Зараз по дню виставляють і їх розбирають за пару хвилин
-
Добрий день. У Львові тільки по одному реєструє
-
Доброго дня. Намагаюсь зареєструватись на здачу біометричних даних, але вискакує проблема. В мене два апліканти, коли обираю один слот, то пише, що немає місця для одного апліканту та не дає продовжити. Коли обираю обох, то пише, що неправильна кількість аплікантів. Що робити у даному випадку, підкажіть будь ласка? Чи може хтось зміг вирішити такую проблему? Намагаюсь зареєструватись на біометрію у Львові
-
Усім привіт! Хто відправляв на візу внутрішній паспорт, чи приходить трек номер і чи є хто отримав візу за внутрішнім паспортом?
-
Здравствуйте, питання такий, по visitor візі можна перебувати в Канаді після закінчення дозволу на роботу через три роки? CUAET