UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
а що таке в статистиці applications approved ? це типу коли вже все перевірили і можна відсилати паспорт ?
-
Вітаю народ, буду дуже вдячний ящко хтось допоможе, чи може в когось вже була подібна ситуація. Відправив паспорт по почті, заплативши за зворотню курєрьску доставку, всі потрібні документи і квитанцію про оплату зворотнього курєра теж положив до конверта, але зараз виявляється що візу мені вже вклеїли ще 1 вересня, але про зворотню доставку ніхто не каже, ні листа на пошту, ні смс, ні дзвінка, тиша. Може ще не дійшла моя черга на доставку але пройшло вже 20 днів з моменту вклейки. Трошки панікую 😅 бо зробив ніби все правильно, але не чути нічого про доставку.
-
Добрый вечер , подскадите пожалуйста. На IRCC маме пришло письмо что бы мы отправили им паспорт. Мне нечего не пришло хотя подавали на визу вместе , это нормально? И еще вопрос , кто нибудь знает как и куда нужно правильно отправить паспорт? Биометрию сдавали в Берлине... Спасибо
-
була помилка при вводі правильних даних моїх та дитини. в чоловіка та іншій дитині все було ок. я зателефонувала за номером в помилці. розказала, вони сказали, що виправлять на своїй стороні, спробуйте знову через 3-4 дні. через 3 дні спробувала - все ок було
-
Привіт. Ділюсь своїм досвідом. 1. Подались з хлопцем на програму в березні. 2. Пройшли біометрію в березні в Варшаві. 3. Отримали запрошення на відсилання паспорта на початку квітня. 4. Через сімейні обставини, поїхали в США до родичів, не надіслали паспорти. 5. У вересні передумали залишатись тут (ворк перміт в США дуже довго роблять). 6. Написали листа у VFS із поясненням чому не надсилали наші паспорти з квітня аж до вересня. 7. Додали ці листи із звичайним пакетом документів і надіслали все в віза центр Дос Анджелес. 8. Отримали паспорти з візами вчора, через 9 днів після відправки паспортів у VFS, та через більш ніж чотири місяці пропущеного дедлайну (інвайт прийшов у 1-5 квітня, ми надіслали паспорти на вклейку 12 вересня) Удачі всім!
-
Усім привіт, намагаюсь податися на фінансову допомогу, але пише, що щось неправильно вказано, хоча все точнісінько як в документах. Бачив, що у багатьох така проблема, тому хотілося б спитати, чи вирішили ви її при дзвінку їм або вони із разу в раз кажуть, що треба почекати ще тиждень?
-
Вітаю, чи є у когось досвід пологів в Канаді?