UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Пошукаю ! Дякую 👍
-
Зазвичай ці лист одночасно приходять, може з різницею в декілька годин. Коли ви здали біометрію, у вас в кабінеті вона мала з'явитися
-
А лист що біометрія підтверджена теж місяць?
-
Ну спочатку приходе лист, що біометрія підтверджена, а потім лист, де просять паспорт на вклеювання. Але якщо таке приходе на наступний день після біометрії, то це дуже щастить, бо в основному чекати місяць
-
Так, ворк перміт є. Почала заповнювати medical insurance application. Застрягла на першої сторінці - треба зателефонувати, а картки ще немає - система не пускає. Почала заповнювати аплікацію, щоб отримати social insurance number - треба підтвердження адреси. Мешкаю у друзів. Зібралась до банку відкрити рахунок. Щось в мене є підозра, що там треба вже мати social insurance number. Тепер розумію, що інфа, яку надають в аеропорті була б не зайва. Але я далеко від аеропорту і дістатися було б складно. Прошу допомоги. Що у якому порядку треба робити?
-
Якщо я правильно розумію після сдачи біометрії має бути лист схвалення самой візи ?
-
Який лист?
-
Подскажіть будь ласка. Я почув що працівник уряду Канади казав що буде письмо протягом 24 години після біометрії Чи я помиляюсь ? Сдавав в Дубліні Звісно, письма нема )
-
Скільки потрібно чекати після здачі біометріі на візу?
-
visa.vfsglobal.com/ukr/uk/can/book-an-appointment тут переходите за посиланням де написано "Щоб зробити запис на здачу біометрії, будь ласка, натисніть тут"
-
www.vfsglobal.ca/IRCC-AppointmentWave1/Account/RegisteredLogin?q=shSA0YnE4pLF9Xzwon/x/CQ1P0LBKn66dLdNUfueK+wj/xwjQV05sWPtysuvzK33QpdBmFs40JNu0YgAoIl0eA==
-
Доброго ранку з Бритіш Коламбіа. Буду дуже вдячна за допомогу. Приїхали пізно вночі, тож не було змоги отримати інформацію в аеропорті. Підкажіть будь-ласка в якому порядку треба робити все, бо починаю заповнювати всі ці аплікації і з’ясовується, що кожного разу чогось не вистачає. Ще раз дякую всім, хто може порадити. 🙏
-
оновлюйте десь 1 раз на хвилину і довіряйте інтуіції