UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
В Києві працює візовий центр на отримання візи?
-
Добрий день. Якщо я здавала біометричні дані в Польщі, а зараз вирішила переїхати до іншої країни, чи можу я вклеїти візу там, якщо в мене вже є запрошення? Хтось з таким стикався?
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста у кого была такая ситуация?На всех взрослых пришел запрос на вклейку визы а на детей нет.Как быть в таком случае? Заранее благодарю за ответ.
-
🔎ПРАВИЛА ЧАТУ ТА ВАЖЛИВА ІНФО: 1. Мова спілкування в чаті — українська, англійська. 2. Реклама та пропозиція будь-яких платних послуг без попереднього погодження з адміністрацією видалятимуться та каратимуться без попередження. 3. За особисті образи — бан. За спам та мат — попередження. Все про програму CUAET, найчастіші питання та відповіді — t.me/canada_ua/56 ▪️Актуальна статистика по CUAET — тут ▪️Ввезення домашніх тварин в Канаду — тут ▪️SIN (номер соціального страхування) — тут ▪️OHIP (The Ontario Health Insurance Plan) — тут ▪️Про ваші трудові права в Канаді — тут ▪️Картки медичного страхування в різних провінціях — тут ▪️Програми допомоги українцям в різних провінціях і територіях Канади — тут ▪️Сайти для пошуку роботи в Канаді — тут і тут ▪️Де знайти житло в Канаді (безкоштовне або платне) — тут ▪️Фінансова допомога українцям в Канаді — тут ▪️Банки, які пропонують спеціальні умови для українців — тут ▪️Безкоштовні рейси до Канади — тут ▪️Підтримка для українських студентів в Канаді — тут ▪️Food Banks — тут ▪️Плани домашнього інтернету і мобільного зв'язку — тут і тут ▪️Найдешевші продуктові магазини Канади — тут ▪️Школи та дитячі садки для українців — тут 🔗Наші Telegram ресурси: Канал з новинами — @canada_ua Чат — @cuaet_chat Робота в Канаді — @jobcanadaUA
-
-
Звичайно. Вони і будуть отримувати залежно від документів.
-
Так, вона значно коротша..
-
Дякую вам велике. Ще залишилося одне питання. Якщо дитині 2 роки, то анкета по іншому ж виглядає?
-
Анкети для дітей створювати і подавайте. У тому ж кабінеті, де і дорослі, просто додайте нову анкету... Усе одно всі анкети обробляються індивідуально
-
Дякую, на стадії подачі. Подали виходить тільки батьків, як тепер туди дітей вписати. Може кризисна форма?
-
То уточніть, про який запис мова. Мається на увазі анкета чи запис на біометрію. ЧИ то про вклейку візи? Бо біометрії - вам відповіли. Якщо ви ще на стадії подачі анкети, то кожному - окрема анкета . Якщо про вклаейку - то записуєтесь і вказуєте кількість заявників
-
Біометрію не треба, але візу ж їм треба отримати
-
Перевіряла, нічого
-
Так, дуже багато скрінів
-
кінцевий термін - нескінченність ))