UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Порекомендуйте якісь курси англійської для українців
-
добрий день! планую народжувати в Канаді. порадьте, будь ласка, лікарів акушерів/гінекологів/сімейних/узистів і загалом клінік, які спеціалізуються на пологах у Канаді. буду вдячна за інформацію і контакти 🙏🏻
-
Про яку саме ви відповідь? Щодо зарахування біометрії - у той самий день відобразилося в особистому кабінеті + прийшло повідомлення на мейл. Якщо запит паспортів: 5 липня сдали біометрію 22 липня прийшов запит паспортів
-
Ребята допоможіть прийшло таке повідомлення можна заберати паспорт? Я особисто відносив в Дюсельдорф. Але в повідомленні пише що якщо ви відправляли через кур’єра то буде відправлений в той же день. Я не платив за кур’єра. Хочу дізнатись щоб ми не розминулись з паспортом по дорозі
-
Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, сколько стоит из вашего опыта услуги иммиграционного консультанта. Подобрать программу под семью, ответить по нюансам, сделать план действий. И может есть кого порекомендовать проверенного
-
Я не за вклеювання, в профілі має показати просто, що ви зробили біометрію
-
Мала би вже підтягнутися біометрія
-
Далі слідкуєте за профілем на імміграційному сайті
-
Доброго времени подскажите Прошёл биометрию неделю назад, но не как не могу зайти на тот сайт где регистрировался на прохождение биометрии? Или он мне уже не нужен? Или уже дальше мониторить информацию с главного Канадского сайта? Кто владеет информацией?
-
Мені на наступний день прийшов
-
Но його щось немає
-
Всім привіт! Підкажіть, як краще бути в моїй ситуації, заповнила анкету на Cuaet на себе та дітей. Паспорти у нас до літа 2024. Поки не змогла записатися на біометрію у Львові, але вже зробила нові паспорти собі та дітям. Можна якось зробити так, щоб візи поставили вже в нові паспорти?
-
Так, тепер має ще бути лист, що паспорт можна забирати