UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Розкажіть будь ласка хто що знає про вислання паспортів на вклейку візи. Трошки не розумію, що робить далі і сумніваюся о подальших кроках. Опишу коротко ситуацію. Живу в Польщі. Заповнив групову анкету на CUAET, я основний аплікант, дружина і дитина (5 років) вписані в мою анкету. Після того, як здали біометрію в Вапшаві, пройшло 6 тижнів і моя дружина отримала лист з запитом відправити паспорт на вклейку візи хоча основний аплікант я. Я і дитина ще чекаємо на такі листи. У мене такі питання до тих, хто подавався родиною, розкжіть будь ласка, як було у вас? Чи ви одразу всі трое отримали лист з запрошенням на вклейку візи, чи було так що хтось отримав перший а хтось трохе пізніше? І друге питання, так як дитина у мене мала і їй не потрібно було сдавати біометрію, а чи мусить вона отримати лист із запитом на вклейку візи?, чи просто можна вислати її паспорт разом з паспортами батьків? Дякую всім за відповіді.
-
Доброго всім дня! В аеропорті в Канаді я отримала Ворк пермит з обмеженнями працювати в моїй сфері. Після проходження медогляду я намагалася подати аплікацію нову на отримання нового Ворк пермит без обмежень, та в цій програмі не можу дійти до кінця -видає помилку.. Хто має успішний досвід отримання нового Ворк пермит?
-
Вітаю усіх!
-
Ось таке сповіщення пришло: The decision envelope for your application, tracking ID No. 20220714PLWAPKT....8 has been received from the IRCC Office on Sat Jul 30 2022 at the Canada Visa Application Centre, Canada Visa Application Centre, Warsaw and is ready for collection. For details on the location and hours of operation of our VAC, please refer to our website at: www.vfsglobal.ca/canada/Poland. Please note this is an auto generated e-mail. Please do not reply to this email. Regards, VFS Global