UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
В Римі!
-
Дякую!
-
Добрий день,скільки часу зараз розглядають заявку по програмі?Здали біометрію 13.07,і жодної відповіді немає?
-
Відішли кур'єра туда, а коли вклеять, то підеш забереш сам і одразу перевіриш чи все нормально тобі там вклеїли.
-
Ознаймется з правилами чату
-
Подскажите пожалуйста имею визу Канадскую но там не был,могу ли оформить временную защиту в Германии????
-
А також візу для дитини?
-
Доброго вечора. На який термін відкривають робочу візу?
-
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка як заповнювати заявку на візу по CUAET по громадянському українському паспорту? А саме, яку писати дату закінчення паспорта, якщо паспорт був виданий у 1999 році? І як і куди в майбутньому вклеювати візу? P.S.: зробити закордонний немає можливості і як заровняти з закордонним я знаю. Але тут трохи інша справа.
-
Вказуйте номер свідоцтва латиницею, будьте уважні в транслітерації Другий варіант - вклеїти дитину в Ваш паспорт
-
Доброго дня! Підкажіть, у кого була подібна ситуація🙏 Я та чоловік заповнюємо сімейну анкету по програмі cuaet, але наша 2-річна дитина, (яка подається з нами звісно) поки що не має закордонного паспорта (він у процесі виготовлення, через Консульство України у Гданьску, Польщі. І можливо він буде виготовлений вже після 31.03) ⁉️❓Як діяти, як податися? У малого лише укр. свідоцтво про народження, серію та номер якого система звісно не пропускає, бо треба латиниця. Що вводити у ті поля, який документ обрати? ⁉️ Коли ми вже отримаємо дитячий паспорт- то тоді звісно і відправимо його на вклейку візу. Але зараз для подачі треба, щоб система нас прийняла і ми мали змогу встигнути подати сімейну анкету до закінчення програми (31.03.23).
-
Усе спрбувала але нема доків. Написала urgent request. Чекаю. Є у когось така ж ситуація?