UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Якщо у вас питають, де ви зараз - то пишіть фактичне місце проживання
-
Якщо я зараз не в Україні,то мені місце проживання спочатку писати Україну та потім де живуь? Чи навпаки
-
Ворк перміт отримується на основі letter of introduction От цей лист має validity date Це дата, до якої ви можете в‘їхати, щоб отримати вп
-
Чи потрібно ще сюди додавати де проживаю? Чи достатньо перед так? Я вводила де зараз вище
-
Написано: напишіть ваше поточне місце проживання, а потім добавте усі країни та території, в яких проживали протягом 5 років 6 і більше місяців
-
I owe you an apology to ever doubt your sincerity and professionalism Mr Lewis. It's was just like a dream to me when I received my first payment of €10,000 as New year bonus. After my second payment it became a reality and am so happy about this now, it has become a way of life try and join this platform, trust me it pays just want to share this to people who really want it.. just click on the username below and start earning.... 📩 @educate2trader
-
Просто,воно не зберігається. Пише помилку,що треба усі країни де жила більша 6 місяців. Вже по усякому намагалась
-
Ось бачу пробіл В Україні до 2022-03-04 А наступна країна з 2022-06-07 А період між цим?
-
У вас немає пробілів в датах?
-
А, зрозумів
-
А бо ж так
-
Але пробіл є Тому не зберігає Спробуйте вставити цей пробіл
-
Чи усе ж навіть якщо 3 місяці треба?