UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Якось так. Я вірно розумію, що Reference number це IRCC з листа на запрошення на здачу біометричних данних (хоча вже усі номери з запрошення вже спробував)?
-
Якщо ви перевіряєте по Львову ( не читала всю історію переписки ) то на сайті vfs є опублікована інформація що vfs система запису у Львові не працює і комунікація через листи.
-
29-го надіслав запит (email). 31-го відповіли і поставили на 7 березня. Може комусь ця хронологія буде корисна.
-
Спробую ще)
-
Toronto
-
Від цього залежить ваш дозвіл на роботу. Тому або вирішіть де ваша кваліфікація і достаток підійде або просіть у офіцера в аеропорту при видачі ворк перміту поставити всю Канаду. Вони лояльні)
-
C$1400 (numbeo)
-
Всі так чекають. Ми також подавали в серпні. Через два місяці прийшов реквест на нас, але не на дітей. Відправляла паспорти на вклейку разом з дитячими, доклала до дитячих паспортів наші запроси. Одній дитині вклеїли, другій ні, бо вона в мене від першого шлюбу. Дозволу від батька нема, надіслала їм довідку про несплату аліментів, писала в різні форми, на пошту їм, чекала, поки тиждень тому не поїхала до Берліна і віддала паспорт. Вклала з ним перекладені документи про шлюб, розірвання шлюбу, народження дитини, довідка про неотримання аліментів. Через пару днів прийшов лист на імейл , питали де реквест. Надіслала їм свій з поясненнями, при цьому знову є таки написала в кризову форму, в посольство, всюди де можна було щось писати, що я відправила до них паспорт без запиту, документи такі ось. Через два дні прийшов запит на дитину і одразу лист від вфс Глобал що вони паспорт отримали і в розробці все. Чекаю коли повернеться. Але то таке. Відправлення паспорту без запиту - можуть загубити паспорт,будеш іще два місяці шукати поки найдуть. Читала про такі випадки в інших чатах. Тож на власний розсуд.
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, чи хтось з чоловіків ходив нещодавно (за останній місяць) до посольства задля отримання паспорта дитини? Цікавить чи не зобов'язують вони чоловіків ставати на облік і на повернення в Україну. Чи не забирають паспорт для якихось штампів і подібного. Це все виглядає малоімовірним, але все ж. Може хто з власного досвіду скаже.