UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дивно що на офіційному сайті Канади цього немає
-
Якщо ви громадянин ЄС, то вилетіти з Європи ви можете лише за вашим паспортом країни ЄС. Щодо Канади - не знаю, чи обов'язковий для них у паспорті штамп країни вибуття і прибуття до тієї країни раніше. У деяких країнах, наприклад, Малайзії, їх не цікавлять штампи країни вибуття взагалі, можна при проходженні митного контролю подавати навіть новий, стерильно чистий паспорт. Стосовно подвійного громадянства: між Україною та ЄС немає угоди про подвійне громадянство. У вас два громадянства, а не подвійне. Це абсолютно різні речі
-
Допомога в покритті витрат по догляду за дитиною. Субсидія на оплату догляду за дитиною. Українські Сім’ї які прибули по CUAET і оселилися в Торонто, можуть отримати допомогу в покритті витрат по догляду за дитиною, звернувшись у мерію міста Торонто. Якщо вам потрібна допомога в оформленні, звертайтесь! Це повністю безкоштовно 💙
-
Ви ж чекаєте вже довго. Можливо, варто приїхати до Європи і подати без реквеста туди, де без нього ще оформлюють, як багато хто робить? І вже звідси (з Європи) летіти до Канади? Чи це наразі для вас неможливо? Якщо я суну носа не у свою справу, то вибачаюсь. Просто розумію, що нерви напружені неймовірно, а час спливає. Білети з кожним днем дорожчають...
-
Привіт, хтось брав з собою в Канаду самокат електричний? Як транспортували? Буду літаком їхати - не знаю, як краще зробити… буду вдячна за відповіді 🙏