UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Всім привіт. Підскажіть будь ласка як справи в Канаді з медициною, з кваліфікацією лікарів. Чи дорого обслуговуватися, якщо дійсно є проблеми зі здоров’ям ? Дякую
-
Ооо, ну добре давайте поговоримо) Може вас не вчили змалку що є хороші і погані, а відразу вчили ділити людей за національною приналежністю ?! Так от мене вчили по іншому. Не вважаю запотрібне вам щось доводити! Видно що в Канаді немає укр пошти на яку ви мабуть частенько заглядали показати себе .
-
Ну це дуже добре. Це як під час голодомору кричати: "Я за ковбасу!".
-
Добрый день, кто-нибудь вклеивал визу в продленный паспорт? На какой срок вклеили и есть ли проблемы при пересечении границ с продленным паспортом?
-
Доброго дня. Хто може достовірно сказати, до якої дати будуть виплати 3000, та можливо дасте ссилку на джерело. Шукаю і не можу знайти. Хочу підзаробити, щоб їхати не тільки розраховуючи на виплату. Хтось каже до 31 березня, хтось до червня. Дякую.
-
Доброго дня! Хтось вклеював візу у подовжений паспорт? На який строк вклеїли і чи можуть бути проблеми з подовженим паспортом при перетині кордонів?
-
Доброго. Якщо немає важливих додаткових документів (наприклад медичні справки, дозволи і тд), не потрібно