UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, яка на разі ситуація з ковід вакцинами в Канаді? Треба їх робити? Особливо стосовно дітей?
-
Дякую
-
Здравствуйте, с визой CUAET я могу учиться в университете? 🙏🙏🙏
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, виплати які 3000 для дорослого та 1500 для дитини, як їх взагалі отримати та це разово дають чи розбивають сумму на декілька місяців ? Бо у інтернету десь інформація за позову допомогу у 3000 для дорослого , а десь 900 кожен місяць. Не розумію яка інформація реальна. Дякую за допомогу
-
Тому що я читала різні групи і усюди пишуть що на місяць треба мінімум 3 тис . Житло не дають, роботу одразу знайти не вийде у перший місяць, тому для меня це важливе питання. Щоб не залишитися на вулиці коли потрачу останні гроші на літак. Не дуже коректно не знаючи людину писати такі речі:( мені здається що усі ми в однаковому стані зараз і нічого такого в тому що людина інтересується та збирає інформацію перед поїздкою нема…. Добра вам
-
Як вам сказати на останні гроші білет явно не вартує брати,а так запас коштів має бути ,бо форс-мвжори ніхто не відміняв
-
Підкажіть будь ласка, де можна почитати про провінційні програми?
-
прописка киев, одесса, запорожье
-
Так, але на дітей довше звичайно чекають підтвердження. Є випадки, коли відправляють паспорт дитини разом з батьками, і також вклеюють. Але треба на дитину вкласти копію аплікації в конверт к іншим документам, як доказ, що ви також подали документи на візу для дитини. Але не 100% візу дитини вклеють, тут як пощастить))
-
Має прийти. А от чи відправляти, то дуже гарне питання. Якщо ви відмотаєте десь 150-200 повідомлень чату назад і всі їх прочитаєте, то будете добре знати відповідь. Якщо коротко, то деякі візові центри вклеюють візи дітям без реквеста, а деякі - ні. Берлін, Відень вклеює, але краще прочитайте чат, десь останні 200 повідомлень.
-
Добрий вечір. Чи є хтось, хто подавав паспорт на вклейку у Франції? 🇫🇷 🇨🇦 Можливо принести паспорт у візовий центр особисто чи тільки відправити поштою? Чи потрібен запис, якщо так? Дякую