UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дякую
-
Цілодобово.
-
Вітаю! Підкажіть, хто в Італії або в інших країнах вклеїв візу для дитини без запиту на паспорт? Чекаємо вже 5 місяців рішення по дитині. На батьків вже давно прийшло. У кого був досвід подачі паспортів па вклейку без рішення на дитину? Якщо успішно, то в який візовий центр відправляли?
-
скільки чекали на вклейку візи?
-
В Торонто були
-
Всем привет, 👋👋👋 мы с парнем в Эдмонтоне уже 6 месяцев. Хотим найти новый дом/квартиру. 🏡 🛏 🏡 Кому интересно снимать вместе пишите. ✨😃
-
Здравствуйте, приглашаю на бесплатный трёхдневный курс по криптoвaлютe Финансовая грамотность и безопасность в интернете Виды заработка в криптoвaлютe Большой спектр развития Команда из лучший менторов
-
Доброго дня! Чи знає хтось де є офіційна інформація стосовно продовження/не продовження федеральної допомоги від уряду Канади? (3000 на людину) Кажуть що є офіційна інформація що цю програму допомоги не будуть продовжувати, але я не знайшла цього на офіційному рівні. Дякую !
-
Вітаю. Спільнота, маю таке питання, допоможіть, будь ласка. Відправили паспорти на вклейку, а доньці не вклеїли в мій паспорт. Свого паспорта ще немає (8місяців їй), вклеєна до мого. Написали в кризову форму, майже місяць ніякої відповіді. Можливо отримати тимчасову візу і поки вона діє отриматити і відправити її паспорт на вклейку?