UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ось, що написано на сайті What is meant by personal use? Personal use means that you are bringing a health product into Canada and the product is: • for your own use • for the use of a person or animal who is under your care, or • for the use of a person or animal with whom you are travelling Health Canada takes the following factors into consideration in determining whether the import is for a personal use (list is not exhaustive). • quantity (health products) ◦ no more than a 90-day supply or a single course of treatment, whichever is less, based on the product's directions for use • medical device usage ◦ the medical device does not require direct oversight or administration by a trained operator for its use "Directions for use" refers to: • the dosage information included on the health product's label or packaging • the insert or product monograph included with the health product, or • an official prescription, hospital/pharmacy dispensing instructions, or a doctor's order included with the health product If the health product does not include directions for use or if the directions for use are in a foreign language or unclear, Health Canada may look at dosage instructions from similar products or recognized sources.
-
Доброго дня! Не підкажете може хто записувавсь на біометрію у Львів, на коли ставлять? Наперед Дякую!
-
Через тиждень приблизно після отримання запису ( запис відправлять за 3-7 днів). Тому приблизно два тижні в середньому)
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста если человек сдал биометрию, пришел запрос на отправку паспорта для вклейки визы(в течении 30 дней нужно отправить его пишется) но обстоятельства сложились таким образом , что он не может отправить паспорт в течении месяца, а может отправить через 2 месяца паспорт Подскажите пожалуйста кто сталкивался , кто знает? Поставят ли ему визу если он позже отправит паспорт?
-
Яку сторінку консент форм заповнювати для здачі біометрії?
-
Доброго дня Мова спілкування в чаті англійська, українська Відправляти можна
-
Доброго! Якщо ви в Канаді, там потрібно не по реквізитам, а відправити їм pre-paid конверт. Клікніть посилання "To find out where to send your passport, visit our website:" в PDF із запитом на паспорт - на сайті буде розписано, які саме pre-paid конверти потрібно купити у Canada Post. Я відправляла Express, щоб було швидше. Трекінг номери з конвертів не забудьте записати собі, щоб можна було відслідковувати міцерозташування паспорта. Мій вже в Оттаві на вклейці.
-
Доброго дня. Прошу заздалегідь вибачення. Я мама Марини Гуpko Моя єдина донечка отримала тяжку травму в аварії. 0піки тіла становлять 65%. Їй терміново потрібна пересадка шкіри, болісне та довге лікування. Також спеціальна дієта. Ми майже 2 місяці у лікарні. Виписати обіцяють лише через 3 -4 місяці, не раніше. Щодня Марині потрібно від 2 до 3 тис грн, і так кожен болісний день. Лікарі з оптимізмом мене заспокоюють, кажуть, що процес лікування та реабілітації не менше 4-5 місяців. А це не менше ніж 270 тис грн. Я як Мама, Прошу Вас, і благаю, допоможіть мені вилікувати мою улюблену та дорогу донечку. Стан Мариночки, лікарі кваліфікують як стабільний але все ще важкий, і я не можу допустити щоб вона не дай бог залишилася померла або була калікою. Для дiвчинки це горе. Благаю і прошу Вас. Допоможіть будь ласка врятувати Мариночку. У найближчі 3 доби,нам потрібно зібрати не менше 9000 грн, для підтримки її стану. 💳 4030210210383114