UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго вечора. Якщо я отримала original passport request, то це означає що віха одобрена,та просто я надсилаю пдспорт задля вклеювання візи?
-
Так
-
Дякую!
-
А що вибрати тут
-
Підкажіть будь ласка, хто летів з Польщі до Канади з закордонним паспортом не біометричним, з пересадками по Європі, чи це можливо?
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis Можливо комусь знадобиться щоб дізнатись чого так довго справа розглядають
-
Я не летіла але поясню вам дію паспорту) біометричний паспорт потрібний для перетину кордону, у вашому випадку це була Польща і ви здавали відбитки на кордоні ( більш всього) і все. Це була підстава для в’їзду в ЄС. Підстава для в’їзду в Канаду у вас віза. Поставлена вона в паспорт чи намальований листочок для Канади немає різниці) їм важлива дійсна віза і документ який підтверджує вашу особистість) . При пересадках по ЄС паспортного контролю немає, тому паспорт у вас перевірить стаф літака щоб звірити квиток і вас. А вже сторона Канади перевірить візу. Поправте мене хтось якщо щось не вірно❤️
-
Чи відправляв хтось паспорт на вклейку до Лондона, знаходячичь у Британії? Можно звичайною роял поштою відправити(де э трекінг) або тільки від VFS?
-
Так