UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Добрий вечір всім, це дозволено в правилах чату ? Да і актуалочка всім хто на Україні в першу чергу такі як як перебувають бажаю мирного неба над головою нам всім, і всім іншим також Слава ЗСУ смерть російський підарасії
-
Підскажіть, як ви брали довідку про не судимість з Польщі будучи в Канаді? Як що є такі тут люди, дякую.
-
Пожалуйста , кто знает , подскажите , Можно же лететь так ?? Грузия до испании( с пересадкой в Польше ) В Испании буду 5 дней Потом Испания - германия Там жду 2 дня И германия- канада П с у меня нет никакой защиты в Европе Просто паспорт, и больше 90 дней я не пребывала в Европе
-
Доброго дня. Ми переїзжаємо до Канади в середині березня. Направляємось до провінції Онтаріо, місто Торонто, чи близькі до нього. Нас двоє дорослих, я та дівчина, без домашніх тварин та без шкідливих звичок. Шукаємо житло на перший час доки не знайдемо роботу та житло в аренду, або відразу щось під оренду з оплатою першого й останнього місяця. Сподіваємося на вашу небайдужість та допомогу.
-
Доброго дня. Я мама 2-х дітей. Рік тому я втратила роботу. Це був для мене стрес. У лютому минулого року був вперше виявлений цукровий діабет. Це також був шок. Але дітей потрібно кормити, комунальні платити та й на ліки потрібно. Закладала золоті прикраси в ломбард, думаючи що викуплю, але не можу. Все ж та комуналка, дітей кормити, ліки. В зв'язку із подіями в країні виникла тяжка фінансова ситуація. Прошу допомоги. Вибачте що в такий спосіб, але якщо можете допоможіть. 5366 3911 5104 1654 Дякую
-
They are so nice ❤️
-
I can’t. I have small children and no home via war. But animals are wonderful.
-
Будь ласка , хто знає , підкажіть🙏 Можна ж летіти так ? Грузія до Іспанії (з пересадкою в Польщі) В Іспанії буду 5 днів Потім- Іспанія - Німеччина Там чекаю 2 дні І Німеччина-канада П.c у мене немає жодного захисту в Європі Просто паспорт і я не перебувала більше 90 днів у Європі Что не буде проблем ?
-
Як це через ДІЮ взяти довідку з Польщі, це щось нове.
-
Є дія пл