UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Всіх вітаю , кому необхідна допомога у покупці квитків? Звертайтесь . Мені бронював авіакасир через США . Лечу 29 березня з Румунії. Ще є квиткі.
-
-
Також Бухарест зараз вклеює швидко, інколи навіть за 2 дні, тому просто слідкуйте за оновленням статусу в особистому кабінеті ,після його зміни почекайте декілька днів і можете йти сміливо забирати
-
Не хвилюйтесь, ми возимо в Бухарест, трекінги там часто не приходять. Коли візу буде вклеєно у вас в особистому кабінеті біля статусу погоджено з’явиться дата - це дата вклейки візи , після цього день- два ,щоб паспорти доставили у візовий і зможете забрати
-
Добрий ранок. Підкажіть, якого оператора зв’язку обрати в Канаді? Може в когось вже є і ви задоволені. Розумію, що питання розпливчате, але може хтось щось порадить
-
Добрий вечір.У вересні я летіла з закордонним ( не біометричним), у чоловік з внутрішнім.Летіли Хельсенки-Франкфурт-Ванкувер-Єдмонтон. У Франкфурті не пропускали через контроль.Сиділи молоді люди і казали, що потрібен біометричний паспорт.Ми сперечались довго, я затребувала російськомовного офіцера , якому пояснила, що ми проїхали по цим паспортам пів Європи і п'ять місяців жили у Фінляндії.Виїхали з окупованого міста і робити біометричні паспорти не було можливості.Нас пропустили. Більше ніде питань не було.
-
Підкажіть будь ласк скільки часу йшов паспорт к вам з Варшави курьером. Та чи присилали вам смс з трек номером.
-
Хто знае адрес пошти vfc Варшави. ([email protected]) у мене є цей але він з помилкою)
-
Дякую
-
А яким курьером вам відправили документи?