UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Отримання work permit та дозвіл на житло, чи ще щось, я не все дійсно знаю 😀
-
Так
-
Потрібно Свідоцтво про народження дітей потрібно перекласти на англійську Нот/присяжний переклад
-
Всiм привіт, тільки но бачила , що є агенція до доставляє паспорти у Польшу...і ціни...вже не бажу...продублюйте будь ласка😊
-
добрий вечір, підкажіть хто подавався на біометрію у Львові, у мене час стоїть на 13:30, мені треба приїхати раніше щоб зайняти чергу? чи як це відбувається?
-
супер, дякую!
-
209 років тому народився Тарас Григорович Шевченко, який і нині є ключовою фігурою в українській літературі. Сьогодні про те, як звучить вічна класика кримськотатарською 👉🏻 Переклади здебільшого взяті зі збірки «Далекий і близький Шевченко».
-
Доброї ночі всім) Злючий як собака. Будь ласка підскажіть хто може був в подібних ситуаціях. Чекаю на підтвердження с vsf ще з 7.02 тоді здав пальці. Я розумію пройшло відносно мало часу. Але тоді зі мною теж сама здавав ще одни хлопець. Йому прийшло смс 20.02 що може везти свій паспорт Фінал по всьому в нього вже 6.03. А в мене тільки fingersprint completed Може кризову зафігачить? Добрі люди допоміжіть добрим словом🤞🏽
-
Повідомили що швидше за все прийде в особистий кабінет що статус змінено. У мене було так. А через якихось 3-4 дні отримала пампорт з візою. Якщо що , то це в Канаді.
-
Дякую! Тиждень, як в Кишиневі здала. Поки ніде нічого.