UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Коли нам видавали чужий помилково - ми в найближчий виїзд до візового повертали документ назад. Ми цим займаємося понад рік, система відпрацьована. Але це зовсім поодинокі випадки людського фактору на 10000+ успішних вклейок, оскільки наші паспорти окремо маркуються. А це я, думаю, приватній особі випадково видали, це вже складніше, бо може не морочитися відправкою паспорта таки в візовий центр та поясненням ситуації
-
Доброї ночі! Хто мав досвід перевклейки візи в паспорт. Мені її прислали пошкодженою, подряпана сама наклейка. Я написала в офіс в Бухарест про проблему мені відповили щоб я терміново направила їм паспорт на перевклейку, а які документи окрім паспорта ще їм потрібно відправляти не указали. Чи достатньо їм буде відправити паспорт і цей лист що вони мені надіслали. Лист не на бланку, а просто в тілі листа інфо що мов терміново направте свій паспорт до нас в офіс на перевклейку.
-
Завтра о 1:00 pm буде оголошення міністра імміграції Канади щодо заходів Canada-Ukraine Authorization Emergency Travel (CUAET) OTTAWA, ON, March 21, 2023 /CNW/ - The Honourable Sean Fraser, Minister of Immigration, Refugees and Citizenship, will make an announcement regarding updates to immigration measures for Ukrainians in response to Russia's illegal and unjustifiable invasion of Ukraine. Date: Wednesday March 22, 2023 Time: 1 p.m., Eastern Time Location: Café Ukraine 911 Carling Avenue Ottawa, Ontario K1Y 4E3
-
Вітаю!
-
POE Introduction Letter-WP
-
Якщо проходили медкомісію, то цей бланк І якщо будете їхати після 31.03 - letter of introduction
-
Візу не можливо закрити