UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Біля 6-ї стрічки видачі багажу
-
Трохи часу може ще зайняти декларація на терміналах, що робиться до міграційних офіцерів. Але там навіть українська мова є)
-
У Ворк Перміті є Location of employment в середній частині дозволу, то там інформація про провінцію не має значення (так зазначено на сайті міграційної служби). Але якщо вам внизу, в ремарці (там де запис CUAET) напишуть провінцію, то на це треба одразу звернути увагу, щоб його прибрали. Інакше в інших провінціях іи не зможете працювати. SIN загальний для всієї Канади. Банківський рахунок також. Якщо ви будете потім переїжджати, то тільки медичну картку не варто в Квебеку оформлювати.
-
Їм треба надати паспорт та ворк перміт, вони дадуть папірець, де треба написати ім’я прізвище матері та батька, для секретних питань, щось таке))) і все 😃 нічого складного, можна все зробити не розуміючи мову, на папірцях текст дюблюеться українською
-
Додам, що Сервіс Канада працює до 20-ї години. Успіху!
-
Так, я помилилася.
-
Наскільки я знаю можна вклеїти візу в будь-який дійсний закордонний паспорт. А якщо є тільки внутрішній, то можна зробити документ для в‘їзду не в паспорті (виглядає як листочок на якій віза, фото і інформація), але з ним при проходженні контролю можна затриматись, бо таких документів майже ніхто ніколи не бачив.