UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ну от) то знаєте хочеться все ж таки офіційної інфо) бо не хочу неприємностей в аєропорту
-
Мабуть, що так. Адже попередньою заапрувлені ворк перміти (вислані нам у IRCC кабінети) діють 3 роки. Тож нелогічно їх через 3-4 місяці визнати недійсними. Так само, як і робочі візи. Якщо вони заявки приймають до 31 березня, то ж який смисл прийняти заявку 31 березня, а вже 1 квітня визнати її недійсною?
-
Шукаю кімнату в торонто (район норс йорку (фінч)) и усе що поряд. Може у когось щось є. Дякую!
-
Знову ж таки, це не про видачу воре преміта а про подачу заявки. Зрозуміло, що до 31 березня діє программа. Але це подача заявок приймається до 31 беркзня. Мене цікавить, те, ви я зможу отримати перміт в аеропорту про прильоту після 31 беркзня, маючи робочу візу. )))
-
Я там не знайшла. Як ви шукали ?)
-
Де ви прочитали цю інформацію? Можете в особисті кинути ссилку?
-
Добрий день! Можливо вже хтось знаходив інформацію про те, чи можна буде отримати work permit, якщо в‘їхати після 31 березня?
-
Франція, відмовила у продовжені тимчасового захисту знайомій у якої була вклеіна віза. Але це дуже залежить від префектури, у того хто приймає твої документи, тут важливий особистий фактор.
-
Всім привіт! Можливо, хтось знає де оформити GST/HST? Хочу зареєструватися на upwork, але воно видає це:
-
Узнаєте коли напишуть офіційно на сайті
-
Я теж дзвонила неодноразово, инфотмацію кажуть що прочітали десь колись.Согодня порадили зробити нову заявку на студи визу.