UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго дня! Я так в Кишиневі здавала паспорта сама. По звичайному їздила, а біометричний здавала на вклейку. Перед цим в посольстві уточнювала чи зможу я по звичайному закордонному заїхати в країну.
-
якщо Ви подаєтесь по CUAET офіційно спонсор для Вас не обов‘язковий Така вимога є для програми в Штати Про спонсорство в такому разі питайте у роботодавця, нехай роз‘яснить пропозицію
-
Мова йде про Канаду чи Штати?
-
Два тижні тому летіли. Ніхто не питав, але тут два варіанти чому не питали: 1. Дитині17років, може подорожувати без дозволу батьків. 2. На сайті Канади взагалі вказано що вони не потребують цих документів , але їх може запросити міграційна служба.
-
Дякую. Але чи є сенс зараз брати в банку proof of address, адже я тільки прилетіла та зняла житло на 2 тижні на Airbnb? Я не можу податися на цю картку без постійної адреси?
-
Вітаю! Маю питання. В зв'язку з продовженням CUAET вирішив подати на себе та дружину з дочкою. В мене є В-1 (visitor-business) дійсна до середини 29 року. Тобто відбиткі та документи точно є в базі. Чи змінюється щоcь в процесі та термінах подачі по програмі CUAET? Чи це як лотерея на грінкарту? Хтось за місяць отримує, а хтось 8 чекає. Дякую за відповіді
-
Вам не потрібно буде здати відбитки .
-
Ні. Все добре. Ви записались протягом 30 днів. Мова йде про те, щоб записатись протягом 30 днів а не здати біометрію протягом 30 днів
-
Візітор до кінця терміну дії паспорту. Але приставка «до» означає що на два роки це також до кінця дії терміну паспорту. Воркер - робоча, як повило на три роки зараз відкривають. Хоча сьогдні клієнту повертав паспрот з вклейки візи то йому дали на 5 років .