UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка, а комусь телефонували для уточнень після заповнення форми на цю одноразову допомогу 3000$? Вийшла на 2 хвилини з кімнати, а у мене два пропущених з невідомого номера, а передзвонили воно не дає, тепер і не знаю, може якраз телефонували
-
Привіт, є 2 ззапитання: 1. Створила декілька заявок (1 ворк перміт, друга візіторс) чи потрібно пиисати в кризову щоб одну анулювати? Біометрія здана 2. Проживаю в Польші, тут і подавалсь поки не прийшло погодження візи чи можна зїздити в Україну?
-
Доброго ранку Скасовувати не потрібно, спостерігайте за кабінетом (ми), куди прийде рішення 2. Можна
-
Привіт усім. Хто може поділитись досвідом. Отримали візи всі члени родини ще в лютому, окрім дитини ( 7 років). Вже півроку не приходить походження. З кризової знов прийшов формальний лист " дякуємо за ваше звернення, ми намагаємось прискорити і т.д". Що робити ? у мене вже закінчується теомін дії паспорту. Чи варто створити ще заявку окремо на дитину нову ?
-
Доброго дня! Нову заявку не потрібно, нажаль зараз батьки чекають по пів року і довше на рішення дітей За бажанням напишіть в особисті, ми допоможемо вклеїти візу без рішення дитині
-
Перевірте хочаб з якої провінції дзвінок, бувають шахраї, буває реклама, з банку точно не дзвонили
-
Є якісь новини, вашому батьку ще немає відповіді? Ми вже 3 місяці чекаємо, решта сім'ї вже вклеїло. Й до всіх питання... В кого були керівні посади на держслужбі, хтось вже отримав візу? Скільки чекали?
-
Кейси різні Від 3-4 тижнів до 3-4 місяців Принайні в нас
-
На сайті VFS в особистому кабінеті Або через інфолінію