UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Я чула ще, що з 31 березня 2023 вже не будуть ворк перміти в аеропорті видавати, типу взагалі не буде вп і ти зможеш просто як турист потїхати🤦🏻♀️ Почала шукати інфу У фейсбуці «експерти» так і пишуть… типу лавочка закриється 31-го березня 2023 В ютубі якийсь дядько-україно-канадець сказав, що наразі офіційної інфи немає. Ніде не прописано про відміну ворк перміта з 31 березня 2023 та закриття програми
-
Поки що це тільки плітки.
-
Я здавала біометрію в Ізраілі. Записалась в візовий центр на здачу біометріі відразу. Біометрію здала за 5 хв. Через 5 днів прийшов запит на паспорт. 28.12 відвезла паспорт. 03.01 прийшов лист на почту з інформацією що віза вклеіна. Тому, як я зрозуміла, у кожній краіні різні терміни цих процедур
-
Здравствуйте, а в Торонто еще дают на первые две недели отель по прилету? И куда обращаться? спасибо!
-
Підкажіть будь ласка. Я отримав паспорт з візою, але зараз не можу летіти, тому що у аармії. Якщо я прилечу за 5 місяців до прострокування візи, мені зможуть їі продовжити?
-
Дякую
-
Доброго вечера всім або дня. Хотів спитати. Я сам зварювальник. 5 років працюю в італійській компанії яка займається виготовленням вихлопних систем для мотоциклів всіх видів. Поясню хто має мотоцикл той розуміє що це зварюванням окремих специфічних вузлів. Маю досвід із зварювання тонкостінних труб фланців гачиків в цій сфері по самим високим стандартам. Зварювання аргоном нержавіючої сталі та частково титану. Підкажіть будь ласка є аналогічна работа в Канаді?? Якщо є то в якому місті . І якщо дуже не тяжко підкажіть пліз на яку заробітню плату я можу розраховувати. Англійська 3++
-
Доброго дня, підкажіть чи обов'язково потрібен біометричний закордонний паспорт щоб податись на cuaet, чи простий закордонний також підійде?