UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
А в мене так з дітками😭😭😭
-
А ви в Україні ??? Бо з України мені дитини вклеїли без запрошення і зараз подав на дитину новий паспорт і порадили не чекати, а відправляти дитячий на вклейку, головне з паспором подати паспорт батьків (фото) + фото візи, але я робив через турагенство чи можна це самому зробити не знаю
-
Яке рішення?Мивже вклеїли візи нажаль...
-
Мы в Польщі(((
-
Дякую
-
Всім привіт! Може хтось знає щодо part time роботи, мінімальні години роботи починаються від якої цифри? Бо я влаштувалась, думала що буде від 20 год/тиждень, а мені кажуть що я буду робити 12год/тижд Не змогла знайти в інтернеті нічого про мінімальні години
-
Раночок для нашої України не добрий((( Пишіть, допоможемо Ми в Варшаві
-
Напишемо найкраще канадське резюме!📑🇨🇦 Вам підійде допомога нашої команди спеціалістів якщо Ви: 🤷Не впевнені або не знаєте як саме подати себе, свій досвід роботи та навчання за канадськими стандартами 🤔Не наєте як писати резюме або cover letter під конкретні посади 🕗Хочете заощадити свій час та отримати гарний результат 💸Хочете зробити невеличку інвестицію в себе та свій професіональний розвиток Для замовлення писати в приватні повідомлення
-
Добрий день. Мій батько здав біометрію ще на початку грудня, в середині лютого надав додаткову інформацію про роботу та військову службу і від тоді тишина. Загалом пройшло вже 5 місяців і досі немає погодження заявки. Підкажіть будь ласка куди можна написати або до кого звернутись щоб отримати хоч якусь відповідь?
-
Добрий вечір, збираюсь купляти квиток через Lufthansa або westjet до Калгарі, чи варто купляти саме через ці сервіси? Та чи не буде проблем у Франкфурті (Парижі) якщо мені 17 років та я буду летіти без дорослого (якщо потрібно дозвіл від батьків, буде)?
-
Добрий день! Цікавить інформація щодо отримання фінансової допомоги, зокрема у Монреалі. Протягом якого часу з дати подачі заявки можна її отримати? Цікавить інформація від нещодавно прилетівших, оскільки чула інформацію, що виплати затримують з березня і планують виплачувати не разово, а помісячно. Дякую!
-
Visitor. Друзі, отримав Візітор до 2032-го року (на весь термін дії паспорта), але чи є спосіб додатково відкрити Work Permit до цієї візи не на кордоні з Канадою і не переподаючі заявку на візу?
-
ок, а заїхати - взяти ворк перміт і виїхати, так можно?