UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Тобто можна не реєструватися в цих додатках а зробити це в Аєропорту?Хочу впевнитися,бо квитки дорогі та якось лячно не сісти в літак)
-
Дякую
-
Добрий ранок) Прислали лист на біометрію, а я зрозуміла, дуже піздно що це запрошення на біометрія. Пишуть, що є 30 днів, щоб записатись…але цей термін пройшов згідно листа. Я пам‘ятаю, що наче цей термін відміняли, що українці можуть записатись будь-коли, чи я помиляюсь? Підскажіть будь ласка
-
Шановні користувачі чату та клієнти компанії @Myra_CUAET!!! Величезне прохання. Всі клієнти, що вчора отримали сповіщення про готовність паспоту і виїзд - напишіть сюди: @Alina_CUAET БЕЗ паніки - сталася крадіжка робочого телефону, нам потрібно відновити контакт і ми здійснимо відправку 👍
-
Всі в безпеці Відновлюємо роботу за 1,5-2 години
-
Порядок!!!!
-
Як давно? Поштою може зайняти до 6ти тижнів Плюс якщо зворотня замовлена додавайте ще тижні 2
-
Друзі,було в когось щоб не прийшов лист для отримання вор перміту?Куди звертатися? Допоможить,будьласка.
-
Ми з дружиною відкрили візи по CUAET пів року тому Але тільки тепер помітили що мені на єлектронну пошту прийшов лист з документом для отримання ворк перміту атїй ні! Може хтось знає куди можна звирнутися з цього питання? Бо я так розумію що без цього листа їй не дадуть ворк перміт в Аеропорті!?
-
Дуже рано Тиждень два на розпаковці полежите ще нажаль
-
Можете дзвонити на їх інфолінію Частенько неправильно вбивають імейл Перестрахуйтеся)