UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Усім доброго дня. Кого цікавить відправка паспорта на вклейку візи, рекомендую звертатись до @Myra_CUAET . Вже отримала свій паспорт з візою, хоча дуже хвилювалась віддавати свій документ незнайомій людині. Мені поздзвонили, відповіли на всі мої запитання, зорієнтували що потрібно відправити і через три тижні мій паспорт вже готов. Швидко і професійно. Дякую.
-
Всім привіт) Хочу залишити відгук тут і подякувати за допомогу у вклейці візи Турчик Віка Дуже швидко ,якісно та надійно! Спочатку нам із чоловіком вклеїли, а потім ще і малюку зробили без запрошення🥰 Дуже надійний менеджер ,все контролює та допомагає, порадить як краще зробити у якій ситуації 🫶🏻 Вже всі подружкам порадила Вікторію, хто планував робити візу)) Знайшла її через інстаграм, підкупила велика кількість відгуків. Після співпраці з нею зрозуміли чому ☺️ Ціна -якість🔥 Дякуємо вам, Вікторія👍🏻👍🏻❤️
-
Вклейка візи робиться безкоштовно, за це не потрібно платити третім особам, правильно? Я щось не розумію
-
Зрозумів, дякую.
-
А хіба вклейка не робиться у Львові?
-
Дякую за довіру 🥰
-
Loading...
-
Бо вже відповіли
-
То я скопіював попердню відповідь, прогортайте трохи вище
-
-
Відповідно до Правил перетинання державного кордону громадянами України, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 27 січня 1995 року № 57, виїзд з України громадян, які не досягли 16-річного віку, здійснюється в супроводі одного з батьків або інших осіб, уповноважених за нотаріально посвідченою згодою одним з батьків, за нотаріально посвідченою згодою другого з батьків або без такої. Так, якщо другий з батьків відсутній у пункті пропуску через кордон, за його нотаріально посвідченою згодою із зазначенням у ній держави прямування та відповідного часового проміжку перебування у цій державі дитина до 16 років може подорожувати з іншим з батьків або уповноваженою особою. Для оформлення нотаріальної згоди батьку (матері), а у випадку виїзду дитини до 16 років з уповноваженою особою – обом батькам, потрібно надати нотаріусу оригінали паспортів, реєстраційних номерів облікових карток платників податків та свідоцтва про народження дитини. Така згода по суті є запобіжником незаконному вивезенню дитини за межі України і оформляється у вигляді заяви, на якій справжність підпису батьків засвідчується нотаріально.