UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Ми не писали нічого
-
А з самого початку там де просять Personal reference code, в мене його нема, і я нажимаю Determine your eligibility and apply online: а далі як треба? чи треба обирати visit чи як, просто коли я продовжую, то мені видає форму якусь звичайно, не для CUEAT, то що там треба клацати?
-
Ще разок Напишіть в особисті я Вам кину правильне посилання Мене може банити якщо я пишу перша (спам) Ви просто заходите на неправильне посилання
-
Якщо в Варшаву їхати самому здавати паспорт на Jerozolimskіе, чи потрібно брати щось крім цього: 1) Паспорт; 2) VAC Appointment Letter; 3) IMM5740 - лист від посольства, passport request; Треба робити якусь згоду на обробку персональних даних чи ні? Який ще документ треба?
-
На місці згоду видадуть Інше вірно
-
Це право Вашого вибору) Дякую 🙌 Допомогти в такий час це нормально
-
А до вас, шановна, я ще звернуся! Це не ті люди що я питав вас напряму. І дякую що ви відповіли. Це цінно розуміти, що ви так ставитесь до людей!
-
Я раджу відкрити в BMO, мені дали кредитку на 2500$, потім самі запропонували підняти аж до 5500$, банк чудовий, CIBC, теж є кредитка на 1000$ ніякого підвищення не пропонують, повинні були на протязі 7 місяців надати до 700$ як що не помиляюсь, умови виконав, жодної копійки. Безкоштовне обслуговування в обох банках.
-
Пишіть в особисті
-
Так, можна . Напишіть в особисті