UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Добрий день. Будь-ласка підкажіть новачку з чого розпочати процес для отримання візи в Канаду. Дякую.
-
Я з візою. Завдяки @Myra_CUAET . Це я не в якості реклами - воно мені не цікаво аж ніяк! В якості відгуку і звичайної вдячності. В двох словах: В мене все було погано, тому що тимчасова віза закінчилася, я подав заявку повторно і вона зависла мертвим грузом. Не зрозуміло було навіть з якої причини вона зависла. Єдині хто зголосився спробувати допомогти це @Myra_CUAET. Не знаю як вони це зробили, але три тижні і я з візою! Реально шарять в цьому! ПРИ ЧОМУ ЗІ ВСІХ БІЛЬ МЕНШ ВІДОМИХ ЦІНА ПОСЛУГ НАЙНИЖЧА! ДУЖЕ РАДЖУ! Абсолютно безпроблемні приємні люди. Мою переписку якщо цікаво можна подивитись десь місяць тому. Дякую за допомогу!
-
Дякую за щирі слова 🤗
-
Це і то і друге?
-
Дякую
-
Так
-
підскажіть хто скільки чекає візу, вже майже рік пройшов, а запита на паспорт так й нема !
-
2 Один раз вони відповіли, сказали що ваша віза ще розглядається….. На другий раз навіть відповіді не получив !
-
❗️Друзі, важлива інформація Наші колеги із найкращого юридичного телеграм каналу Юристи України розібрали для вас ряд важливих законів: 📌 Кого не мобілізують? @lawyer_ukraine_now 📌 Як отримати ваучер на навчання? @lawyer_ukraine_now 📌 Декларування доходів з-за кордону @lawyer_ukraine_now 📌 Нові штрафи від податківців @lawyer_ukraine_now ⚡️ Відповіді на ці та інші важливі питання, а також юридичну консультацію ви можете отримати тут 👉 @lawyer_ukraine_now