UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Можемо допомогти якщо бажаєте Або самі поштою Але в Україну візовий не доставляє Потрібно знайти довірену особу яка забере за Вас і назад теж поштою
-
Рішення (original passport request в кабінеті IRCC) Роздрукувати Запис на сайті VFS PassportSubmission
-
Доброго дня! 🕊️🕊️🕊️ Підкажіть будь-ласка, чи є у вас контакти волонтерських організацій чи якихось таких місць у Торонто, через яких можна знайти сім‘ю, яка б прийняла підлітка на проживання опікунство, так як йому 15 років. Наразі він вже знаходиться у Канаді. Батьки готові оплачувати сім‘ї гроші на харчування та звісно, базові потреби) Щиро вдячна за будь-які підказки😇
-
Вітаю! Впевнена, що хтось знає, на скільки днів можна вилітати з CUAET до Європи. На який термін можна покинути Канаду, якщо потім хочеш повернутися?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо батько не дає дозвіл на виїзд дитини до Канади. Але система запрошує, тільки даний дозвіл від батька. То як я можу вирішити дану проблему. Відносини не підтримуються. Дякую
-
Доброї ночі Батько аліменти платить? Якщо ні, можете отримати документ з виконавчої служби по місцю Якщо зверталися з цього приводу Далі нот переклад і правильний лист пояснення Це спроба, не гарантія Але просто пояснити ситуацію в довільній формі нажаль не вийде
-
В мене така ж сама ситуауія. На кризову не відповідають..
-
Підскажіть, не можу зайти у свій кабінет IRCC, у когось так само? Виглядає, наче у них технічна проблема
-
Що таке відбійник?
-
Навіть відбійник автоматичний не приходить?
-
Буває і не рідко Зачекайте кілька годин
-
Робить вже
-
А, ні, не було
-
Автоматична відповідь Мол Ви Вас поставимо в пріоритет
-
Пошту електронну уважно перевіряли? Що обираєте як привід звернення?