✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Як ти шукаєш?На сайтах є повно вакансій парт тайм
-
Навіть маки-хортонси на морозі
-
В Вінніпезі взагалі реально найти підробіток по вихідним ? Я вже близько 2х міс у пошуку і результату 0
-
Тут все через appointment
-
Це можна легко зробити онлайн на сайті будь-якого з банків. І знайти вільний спот раніше
-
Але щоб отримати дебіт одразу треба відкрити рахунок, а рахунок по запису, я ходив то аж через тиждень пропонували записати
-
З банку виходиш з дебіт, кредитка за тиждень, приходить на те відділення де відкривали рахунок
-
Як що скуповуєтесь в Costco, то є сенс зробити там master card. (Треба мати роботу, щоб не відмовили) Як що ні, то сенсу нема мати кілька різних кредитних карток
-
Звісно потрібно з розумом користуватися, в Україні була пиват і монобанк.
-
2-3 кредитки на руках, ось і весь сенс. Але якщо не вмієш розумно їми користуватися, то краще не треба
-
Привіт, хтось з украінців відкривав рахунок в декількох банках? Чи взагалі є в цьому сенс?
-
Не зрозумів нічого
-
Хтось має кімнату в суборенду? Бажано район аеропорту
-
Шукаю постійну роботу або халтури по п'ятницям після 6pm і суботам на весь день, можливо і по неділям на весь день
-
Ні. Якщо всі то не потрібно
-
А якщо на візу подались мама, тато і дитина. Потрібно дозвіл від когось з батьків?
-
Нашо вам саме cibc?
-
Тоді якась помилка. Обов'язково дзвоніть у всі дзвони. В мене також на рік, але сину візу дали за 14 днів, а мені через 2 місяці.
-
На рік
-
Я розумію. Маю на увазі дозвіл від батька на який період?
21 Jan 2023, 08:51
1003/24982
about 3 hours ago