✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Админ, ты чого видаляєшь мої повідомлення, там було питання, дивний ти чел
-
А полції цікавіше шукати хто программу вкрав, ніж ті хто людину на смітнику закопав
-
Моя особиста думка, за саме скачування покарання не буде, але програма сама може розповісти власникам, що вона працює за таким IP нелегально, і тоді власники вже напишуть заяву в поліцію
-
А за скачування програми не через торрент, то не повинні придратися? 🧐 Треба скачати одну специфічну софтину, яка не багато важить. І думаю щоб знайомі в Україні скачали через торрент і мені переслали її.
-
А можна в тему але тупеньке питання, бо я далеченько від ІТ))). Тут онлайн фільми дивитися можна? Наприклад через hdrezky…?
-
Можна дивитися, в чому ваша провина.
-
Це не відповідає на питання. Чи можна — ні.
-
Я дивився пару разів, мені нічого не приходило
-
Бо я вже надивилася на років 10 😬
-
Яким чином я розповсюджую якщо дивлюся онлайн?
-
Користування як форма співучасті в розповсюдженні незаконного контенту))
-
Можна звичайно. Тільки будьте обережні. Якщо наприклад подивились серіал чи фільм то ні в якому випадку не розповідайте комусь про сюжет і не пересказуйте зміст того що переглянули 😉
-
Та це жарт Але якщо логічно, без привʼязки до даної ситуації то відповідальність за загальним правилом настає і за попит і за пропозицію, бо одне породжує інше. В цілому, якщо ясно, що за порушення ПДР настає відповідальність, бо так воно працює і в Україні, то в сфері інтелектуального права я, власне, не знаю як тут працює.
-
Це особливий вид помсти ))) «а вбивця - таксист»)
-
Доброгтдня . Підкажіть будь ласка- громадський транспорт Вінніпег. Де купити проіздний на автобус? Дітки до скількох років безкоштно?
-
Дуже дякую. Йду все читати .
-
І тут відповіді на ваші питання info.winnipegtransit.com/en/fares/transit-fares
-
info.winnipegtransit.com/en/fares/say-hello-to-peggo/about-peggo/ Тут
-
Доброго дня. Потрібно пройти safety для автомобіля, можливо підкажете де краще😊
-
Скажіть будь ласка , а ще доступно щоб зробити безкоштовно медогляд?
21 Jan 2023, 08:51
10053/24424
14 minutes ago