✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
24 лютого подав заявку на номінацію. 9 березня отримав LAA. 11 квітня відправив заявку, оплатив. 12 травня номінація. Тиждень тому подав на ПР
-
Скільки зайняло по часу ваший процес. Дякую
-
Що ви маєте на увазі?
-
Напишіть свій таймінг
-
от і я про те ж зараз графік змінився і ніяк не попадаю
-
Напишіть їм листа, вони призначать іншу дату. Так було раніше, користувалися декілька разів. Потім кинули. Воно того не варте, якщо працюєш
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка, якщо я не можу прийти на фудбанк цього місяця, куди мені писати чи які дії виконувати, аби мене не виперли зі списку? Дякую
-
Скидайте )
-
👩🍳 Відкритий набір на вакансію Кухаря у трьох містах Провінції Манітоба - місто The Pas, місто Gimli, та місто Pilot Mound 👨🍳 Попередній досвід - не обов'язковий, але вітається. Не вимагається високий рівень володіння англійською. Надається допомога з переїздом та пошуком житла. Ставка $15/на годину. Можливий овертайм (до 50 годин на тиждень). 👉 Відправляйте Ваше резюме або уточнюючі питання на ел. пошту: k.chystiakova@myrowich.com
-
Всім привіт. Хто збирається подавати на номінацію, ПР самотужки? Якщо комусь цікаво, зняв відео про заповнення заявок. Номінацію отримав, на ПР тільки подав. Якщо адміністратор не проти, можу закинути сюди посилання.
-
Їх багато по місту, відкривайте будь який сайт з продажу авто, чи Гугл карти і вибирайте будь який
-
Вітання всім, вже напевно не один раз ця інф тут була , але не зберіг. Мене цікавить чи ділер шопи, чи ще якісь організації де можна взяти на виплату бу авто ?
-
youtu.be/LWMQITNjN4s
-
Здається з 1 вересня в аренду 2 BR + 2 bathrooms ( суборенда) контракт до 1.03.2024 року. Адреса 25 Daylan Marshall Gate. Великі світлі кімнати, гардеробна, одна ванна кімната з душев кабіною, інша з ванною. Кухня + велика вітальня з виходом на балкон. Стіральна та сушильна машина в квартирі!!! Велика парковка, як надземна так і підземна ! Ціна 1697/місяць ( в ціну включено всі комунальні платежі + 1 парко місце на вулиці)
-
Шукаємо однокімнатну квартиру у м.Вінніпег для сім.пари з 5 вересня.
-
Добрий день.Підскажіть чи надається ще якесь житло новоприбулим?
-
Доброго дння. Хтось знає як взяти довідку з Ізраїля про несудимість?
-
Спробую вечером запитати колегу з Ізраїлю
-
Так
-
З 1Вересня доступна кімната за адресою: 785 Dorchester Ave, Winnipeg Гарний та споквіний район. Другий поверх Поряд зупинки автобусів, магазини. 534 cad +hydro. Без Застави.
21 Jan 2023, 08:51
10435/24287
about 3 hours ago