✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Летіти потрібно тільки прямим рейсом?
-
Читав тут, що є можливість, пошукайте історію чату
-
Без транзит візи вас не пустять на рейс
-
Доброго дня, хто летів з Польщі до Канади з пересадкою в Лондоні? Маю пару запитань
-
Доброго дня! Здаю в сублет будинок в районі Сент Боніфацій. Три спальні, гараж, камін, частково меблі. 1600+утиліти приблизно 200$.
-
деякі ATM беруть по 1.5 $
-
Дякую
-
Ви ж з гривневої зняли, я правильно розумію?
-
Мені поповнили з айбокса мою карту монобанк, в Вінніпегу зняв 300$ з банкомата cibs банку без проблем, комісія 3+$
-
Ми перший час усюди розраховувались тут монобанком. Ніякої подвійної конвертації, знімає рівно стільки скільки в чеку по курсу на даний момент
-
Добрий день. Можете порадити як краще шукати роботу зварювальником?
-
Я теж ще в Україні, тому теж це питання вивчаю, поки вирішила, що краще в гривні на карті
-
Просто хочу зрозуміти як краще зробити дружина з дітьми в Канаді, я в Україні. Як краще і найдешевше: поповнити гривневу карту чи карту доларову (usd)
-
Думаю так, в додатку повинно бути видно
-
По курсу приватбанка грн - cad?
-
Як мені пояснювали то гривнева українська карта краще ніж доларова США, оскільки коли розраховуєшся гривневою, то конвертація йде одразу в канадські долари, а коли доларовою США, то конвертація йде спочатку в гривні, потім в канадські долари
-
Привіт, друзі чи є якісь побічні комісії обмеження при оплаті в магазинах Канади дебетною гривневою картою там типу подвійні комісії грн/usd/cad , чи щось подібне? Дякую
-
А як це взагалі працює, скільки чекати коли мені лікаря оприділять і скільки чекати запису?
-
Як найти сімейного лікаря який мені зможе дати рецепт на потрібні мені ліки ?
-
🤣🤣Окей мужик,як скажеш🤡
21 Jan 2023, 08:51
1054/24950
about an hour ago