✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Вони двома мовами написані А взагалі можна міняти через дію,сказавши шо нема пластика
-
Так
-
Доброго дня , чи можливо попасти до зубного по страховці якщо дуже сильна біль ?
-
Дякую
-
Доброго часу доби. Підкажіть будь ласка, чи поселяють в готелі по прильоту з тваринами? Я щ донькою 14 років та 2 мопси, вони частина мене. Дякую за увагу
-
-
Обстеження безкоштовне, ліки треба самому купувати, зуби і окуляри в страховку не входять, але ж але вузьких спеціалістів треба чекати, ми чекаємо обстеження слуху вже 4 місяці, дитячий невропатолог сказали 7-8 місяці черга очікування, лікар який спеціалізується на дітях з вадами, типу аутізм, то нас поставили в чергу очікування лист прийшов, що очікування 18-24 місяці. Якщо щось типу проблем зі шлунком, діабет, то сімейний лікар назначить аналізи і випише ліки.
-
Бачила сім'ї які в UNF привозили українок з дітьми і казали, що вони їх Фемелі Хост, ми місяць жили у приймаючої родини, зараз вони нам допомагають з обстеження молодшої дитини свій контакт вказують, як Фемелі Хост і лікарі їм телефонують, щоб щось уточнити, тут я так розумію, що всі розуміють хто це такі Фемелі Хост.