✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Як завжди є ньюанси, але нажаль люди часто про них бажають замовчити
-
Правда продавець був українцем
-
друг ньюкамер минулого місяця взяв телефон без будь яких проблем
-
Бестбай вимагає кредитну історію, нам минулого року відмовили
-
А краще на сайт best buy, там переплата буде тільки 70 доларів, а не як в операторів)))
-
Почніть з простого, зайдіть на сайт оператора, і подивитися програми там
-
Є як мінімум три варіанти, як купити телефон в кредит, і в кожному є підваріанти. Наприклад кредит може дати оператор, виробник чи банк, також телефон може бути лише під одного оператора, або на більш якого. Також телефон може бути з правом викупу, і з варіантом через рік/два повернути
-
Гайс, є питання я хочу взяти в кредит чи в розстрочку новий Афон коли він вийде, чи знає хтось що для цього треба і як це зробити? Чи можу я це зробити якщо в мене ліміт на 1000$? Чи можу я це зробити прям в apple або може краще взяти в telus або bell mts? Я ніколи не брала нічого в кредит, та і планую взяти лише щоб підвищити свій credit score.
-
Живу на balmoral st , в моєму будинку звільняться аппаратменти з вересня , будинок старий , але тихо та ціна 600-700$ 1br, наркоманів та бомжів не бачив
-
От відчуваю, скоро будемо тут ходити по Вініпегу, і казати що мер такій то пі₴#рас
-
Так, а діюча влада шалено взялася за дороги
-
Типу кандидати будуть обіцяти вільний доступ ? А як же профсоюз, це велика кормушка
-
Принесли розгадку, що і чому коїться з алко маркетами. Скоро вибори в провінції
-
Десь туткаво можна сі подивити ca.indeed.com/m/jobs?q=cleaning&l=Winnipeg%2C%20MB&from=searchOnHP&sameL=1
-
Доброго дня! Шукаю роботу Можливо у вашу компанію потрібні працівники, буду вдячний за любий зворотній звʼязок. Про себе: Хлопець 19 років, середня англійська, бажано Full Time. Розгляну всі пропозиції
-
Привіт, так, потрібно подати заяву в winnipeg transit і чекати 2 місяці на картку