✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Яке дурне
-
Молодець. Можеш купити собі пєчєньку рядова😉
-
Апологєт жидовского підора🤔 красава. Так тримати. Викинь укр. Паспорт мразь.
-
З башкой в тебе все туго і погано тому що ти рузка тварь🤔
-
Так і да…. Мені похєр баньте не баньте…але тут 90 відсотків рузкагаварящіх підорскіх мразєй!!!! Сука…. Десь світ наїбнувся коли вам тупих ублюдкам видавали українські паспорти. А тепер так і живем. Хто ту. Хто там. А какая разніца!? Що
-
Я чи, а ти?)
-
Ти йобнуте чи кацап?!
-
Дядя, шо ти тут робиш в такому випадку скажи будь ласка?)
-
Ти уйобищє розблокуй своє очко бо не можу тобі нарисати. І прибери козака . Ти цього не заслуговуєш чмирь позорний 🤔
-
Спалився вузькоокий агент
-
Значить іди нахуй тупарила малолітня хуйня 😉
-
Погано вивчаєш значить)
-
Мда. Не думав шо кацапорилі агенти такі тупі. «Я чи, а ти?)»? Вивчаючи китайську я навіть не знаю таких ієрогліфів 😂
-
Чмирота обісцяна
-
Скільки часу знадобилося щоб знайти цю картинку тупа істота?!))))
-
Ти фанат цього ублюдка?
-
Доброго дня! Є цікава ідея для дітей, якою я хотіла б з вами поділитися. Звернула увагу, що багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації уроків з програмування. Мій план - провести заняття з використанням таких популярних платформ, як Scratch, Roblox, Java і Python, Blender. Ця галузь стає все більш популярною, дозволяючи підліткам заробляти вже з 16 років. Мета -допомогти дітям випробувати свої сили в цьому напрямку. На сесії діти зарядяться гарним настроєм створюючи власні ігри. Кількість місць обмежена. Якщо вам цікаво, будь ласка, напишіть мені особисто або просто поставте "+" у коментарі. Дякую!
-
Дякую!
-
Вітаю всіх 🙂 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог з індивідуальним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову масу Накачати великі руки 💪 або сідниці 🍑 Проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та перше тренування в ПОДАРУНОК 🎁
-
Ищу людей на удаленную раб0ту!💵 Обучаю абсолютно бесплатно Никаких денег на перед я не беру🙅♀️ Мой интерес это работа на меня под % Сфера-Арбитраж Криптовалют Кому интересно в лс🔽
21 Jan 2023, 08:51
10905/24287
about 3 hours ago