✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Обстеження безкоштовне, ліки треба самому купувати, зуби і окуляри в страховку не входять, але ж але вузьких спеціалістів треба чекати, ми чекаємо обстеження слуху вже 4 місяці, дитячий невропатолог сказали 7-8 місяці черга очікування, лікар який спеціалізується на дітях з вадами, типу аутізм, то нас поставили в чергу очікування лист прийшов, що очікування 18-24 місяці. Якщо щось типу проблем зі шлунком, діабет, то сімейний лікар назначить аналізи і випише ліки.
-
Бачила сім'ї які в UNF привозили українок з дітьми і казали, що вони їх Фемелі Хост, ми місяць жили у приймаючої родини, зараз вони нам допомагають з обстеження молодшої дитини свій контакт вказують, як Фемелі Хост і лікарі їм телефонують, щоб щось уточнити, тут я так розумію, що всі розуміють хто це такі Фемелі Хост.
-
*сплата за хвилини,, за Форд Транзит заплатили 11.20CAD з податками
-
Десь вище в чаті було запитання про мийку машин, сьогодні в мене був перший досвід. Виглядає це так, заїзжаєте в тепле приміщення, а далі стандартна мийка самообслуговування, ціна саме в цій стартує.від 7.50 до податків
-
Все вірно, при покупці буде вказано податок,
-
Навіть якщо з аліекпрес купляєш то треба сплачувати податок. Там він просто добавляється до ціни, думаю на єбей те саме
-
Дякую всім, зрозумів
-
У Вінніпезі підтримка від провінції, завдяки роботі КУК, а не від червоного хреста, так що проблем не буде.
-
Тому в аеропорті ви вже розберетесь на місці
-
Коли була на телефоні з червоним хрестом, то вони самі казали, що Манітоба-хороший варіант, бо допомога українцям там велика
-
Якщо я правильно розумію-готель, який надають вам в Вінніпезі не від червоного хреста. А від певних організацій Манітоби, вся інформація буде в аеропорті, і вам допоможуть там. Не буде цього «червоний хрест направо, вам туди» і табличок до нього як в аеропорту Торонто Я теж тиждень була в Торонто в готелі від червоного хреста. Бо там, здається, не було ще до кого звернутись. Те, що ви прожили з допомогою червоного, не означає, що вам не допоможуть тут
-
В аеропорту Вінніпегу підійдіть до стійки з Українською символікою , там волонтери і вони допомагають з поселенням в готелі. Проживання та харчування в готелі безкоштовне до 30 днів.