✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Напишіть, будь ласка, де він знаходиться, бо Google у Вінніпезі не показує його.
-
Всем привет! Ищу людей на удаленную раб0ту!💵 Обучаю абсолютно бесплатно Никаких денег на перед я не беру🙅♀️ Мой интерес это работа на меня под % Сфера-Арбитраж Криптовалют Кому интересно в лс🔽
-
В dobromarket ( український магазин) та Anna store ( польський) знайдете, не животи нажаль, але копчена риба там є
-
Всем привет! Ищу людей на удаленную раб0ту!💵 Обучаю абсолютно бесплатно Никаких денег на перед я не беру🙅♀️ Мой интерес это работа на меня под % Сфера-Арбитраж Криптовалют Кому интересно в лс🔽
-
Усім добрий ранок. З жовтня місяця шукаю моделей на безкоштовні тату! Але одразу хочу сказати, що не б’ю супер великі тату. Дякую за увагу!
-
Ми робили. Доньки виповнилося 18 років , виписали їй окрему хелс карту в готелі. Номер той самий .
-
Добрий день, підкажіть україномовного інструктора з водіння
-
Дякую
-
Є можливість Part Time роботи на позиції Banquet Server. Буде чудовим доповнення до основної роботи, оскільки графік і кількість змін дуже гнучкі - є як пізні вечірні, так і денні та ранкові зміни. Оплата: базова ставка + % від Tips. Локація - в районі аеропорту. У апліканта має бути розмовна англійська + бажано відповідний досвід роботи. Бажаючі - пишіть мені в приват та надсилайте ваше резюме.
-
Дякую
-
-
🖥Набираю заинтересованных в заработке на крипте людей 💰Возможность зарабатывать от 100$ в день и совмещать с основной работой 🧑💻После обучения попадаете в команду ✅Деньги за обучение не беру. Кому интересно - пишем в лс
-
Доброго вечора, можливо хтось живе або зараз знаходиться в районі Real Canadian Superstore і може позичити домкрат ? )
-
Маю одне вільне місце у неліцензованому домашньому садочку у Трансконі. Беру діток з 2 років. Ціна 40$/день (надаю 2 снеки, обід батьки передають свій) Розгляну варіанти відвідування через день та before and after school program.
-
Всім привіт, можливо хтось може поділитись адресою шиномонтажки з адекватними цінами?)
-
У нас дуже специфічний будинок, у одних вони бігають стадами, у інших взагалі немає. От майже рік не було, а тут вирішили завітати…мабуть хтось 1 вересня заїхав і вирішив потравити, і вони до нас звалили… Поговорю, звичайно, в понеділок з лендлордами, але не думаю що вирішиться ситуація. Тож і питаю про звиклі засоби боротьби