✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Таке відчуття, що ти навіть не намагався зрозуміти, що я тобі написав про наявність у RBC карток, які не мають до цих поінтів ніякого відношення. До того ж це вже справа банку нараховувати те, що він вважає за потрібне, а клієнт перед відвідуванням банку має можливість ознайомитися з умовами та вирішити що йому потрібно, а що ні. Також не зрозумів, що означає всі банки надають air miles, коли не всі банки надають air miles 🙊, натомість багато банків мають змогу конвертувати свою валюту у air miles різних авіакомпаній
-
Питаю бо думаю перейти на інший поки не пізно
-
Дякую за відповідь
-
Вітаю, хто користується RBC банком чи виникали проблеми з ним і чи надійний цей банк?
-
(431) 877-7401 Юлія Швея
-
Здається квартира в саблет 1 бедрум Pet Friendly. В дуже гарному тихому районі біля торгового центру St Vital Centre, поруч багато магазинів і кафе, школи, волкінг клініки, біля будинку одразу автобусна зупинка, є дитячий майданчик. Вартість 1100+50 паркінг місце, додаткового електрика. Сусіди тихі спокійні. Квартира розташована на 3му поверсі, на кожному поверсі є пральня кімната. В квартирі залишаємо всі кухонні речі, невеликий стіл с двома стільцями, комод, дзеркало, матрац, торшер. Ідеальний варіант для новоприбулих. Заїхати можна з жовтня
-
Доброго дня! 2 хлопці 30 та 24 роки Декілька днів тому прилетіли до Вініпегу Шукаємо роботу на будівництві (дуже хороший досвід на внутрішніх роботах(повний ремонт та реконструкція офісів, житлових та інших комерційних приміщень) гіпсокартон, шпаклювання, фарбування(вручну та безповітряними розпилювачами), плитка, ковролін, паркет, ламінат, лінолеум, вініл, монтаж/демонтаж вікон та дверей), фасадні роботи (утеплення, нанесення декоративної штукатурки, фарбування) Наявні всі необхідні документи Англійська базова (не погана) Дякую за допомогу! Гарного дня!
-
Всім привіт!Мене звати Оля! Нещодавно прибула до Вінніпегу та шукаю роботу. Я сертифікований лешмейкер зі стажем роботи більше 7 років. Комунікабельна та готова до співпраці.Зразки робіт можна подивитись у мене на сторінці в інстаграмі @olia.lashes_ Буду вдячна за любу пропозицію.