✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Коли була на телефоні з червоним хрестом, то вони самі казали, що Манітоба-хороший варіант, бо допомога українцям там велика
-
Якщо я правильно розумію-готель, який надають вам в Вінніпезі не від червоного хреста. А від певних організацій Манітоби, вся інформація буде в аеропорті, і вам допоможуть там. Не буде цього «червоний хрест направо, вам туди» і табличок до нього як в аеропорту Торонто Я теж тиждень була в Торонто в готелі від червоного хреста. Бо там, здається, не було ще до кого звернутись. Те, що ви прожили з допомогою червоного, не означає, що вам не допоможуть тут
-
В аеропорту Вінніпегу підійдіть до стійки з Українською символікою , там волонтери і вони допомагають з поселенням в готелі. Проживання та харчування в готелі безкоштовне до 30 днів.
-
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx4P5eYNs8pK9bK_hR9ESziGcM1rgtQC3F2UatKP5rKbqhPw/viewform
-
Тобто я можу переночувати у готелі в Торонто за допомогою червоного хреста, а потім полетіти до Вінніпегу і там звернутися за допомогою з житлом на перший місяць?
-
Скажіть будь ласка якщо я переночую у Торонто за допомогою червоного хреста в отелі, чи зможу я пізніше звернутися до червоного хреста у Вінніпегу?
-
Я не планую проходити повне навчання , в мене великий стаж керування автомобілем . Просто хочу пройти один урок з інструктором який розповість про особливості керування автомобілем в Канаді. І потім піду здавати тест.
-
Буду вдячний за інформацію.
-
Короче тут навчаєшся сам. В потім йдешь в мпі і здаешь тести
-
Я запитаю у знайомої де вона навчалася
-
Шановні Українці 🇺🇦 які зараз проживають у Вінніпезі, потрібна ваша порада . 😉 До якої автошколи звернутися 🚗 (може є контакти та рекомендації) щоб взяти один урок керування легковим автомобілем (невеличке тренування перед здачею тесту). Дякую за відповідь , всім гарного дня. Слава Україні 🇺🇦
-
Вакансія: Оператор VAC та Flush Вантажівок Шукаємо на станцію техобслуговування операторів VAC та Flush вантажівок з посвідченням водія Class 3 у місті Вінніпег, Манітоба. Обов'язки: ● Повний огляд техніки перед і після поїздки; ● Підтримування обладнання і техніки у чистоті; ● Виконання незначного технічного обслуговування та щоденного обслуговування обладнання; ● Дотримування всіх політик і процедур безпеки компанії та клієнтів; Вимоги: Посвідчення Водія Class 3 з пневматичними гальмами (Манітоба). Відповідальне ставлення до роботи. Хороша трудова етика та увага до безпеки. Фізична витривалість, оскільки робота фізично важка, і більша частина роботи виконується на вулиці за будь-яких погодних умов. Хороші навички управління часом. Досвід у будівництві є безсумнівним плюсом. ● Графік роботи: Пн.-Пт. (40-годинний робочий тиждень) ● Заробітна плата: 25 - 40 CAD (в залежності від досвіду та вмінь) ● Місце роботи: м. Вінніпег, Манітоба. Якщо Вас зацікавила дана вакансія, зв’яжіться з Веронікою: Тел.: +1 (204) 698 7954 Ел. Пошта: [email protected] #робота #вакансія #вінніпег #манітоба #оператор_вантажівки #job #jobs #winnipeg #manitoba #vac_operator #flusher
-
Отож...
-
Олені класні))) я про тих , що в дикій природі)))
-
Що ви хочете почути, можете в мене запитати.) І як зможу, то відразу відповім). Бо як казали вище, більшість людей працюють і не мають часу багато дискутувати, про погане). І трохи історії - колись звернулася, до мене людина про допомогу з пошуку роботи. Я дав інформацію яка була у мене в телефоні, і сказав , що через 3 дні зможу більш якісно допомогти, бо зараз у відряджені і працюю по 10-12 годин. Звичайно ж мені ніхто не відписав .... Напевно знайшли)))
-
Але ж хочеться хоча б щось почути хороше і перспективне від тих хто там вже. Всі пишуть, що люди класні. А крім людей що ще класне?