✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Шановні Українці 🇺🇦 які зараз проживають у Вінніпезі, потрібна ваша порада . 😉 До якої автошколи звернутися 🚗 (може є контакти та рекомендації) щоб взяти один урок керування легковим автомобілем (невеличке тренування перед здачею тесту). Дякую за відповідь , всім гарного дня. Слава Україні 🇺🇦
-
Вакансія: Оператор VAC та Flush Вантажівок Шукаємо на станцію техобслуговування операторів VAC та Flush вантажівок з посвідченням водія Class 3 у місті Вінніпег, Манітоба. Обов'язки: ● Повний огляд техніки перед і після поїздки; ● Підтримування обладнання і техніки у чистоті; ● Виконання незначного технічного обслуговування та щоденного обслуговування обладнання; ● Дотримування всіх політик і процедур безпеки компанії та клієнтів; Вимоги: Посвідчення Водія Class 3 з пневматичними гальмами (Манітоба). Відповідальне ставлення до роботи. Хороша трудова етика та увага до безпеки. Фізична витривалість, оскільки робота фізично важка, і більша частина роботи виконується на вулиці за будь-яких погодних умов. Хороші навички управління часом. Досвід у будівництві є безсумнівним плюсом. ● Графік роботи: Пн.-Пт. (40-годинний робочий тиждень) ● Заробітна плата: 25 - 40 CAD (в залежності від досвіду та вмінь) ● Місце роботи: м. Вінніпег, Манітоба. Якщо Вас зацікавила дана вакансія, зв’яжіться з Веронікою: Тел.: +1 (204) 698 7954 Ел. Пошта: [email protected] #робота #вакансія #вінніпег #манітоба #оператор_вантажівки #job #jobs #winnipeg #manitoba #vac_operator #flusher
-
Отож...
-
Олені класні))) я про тих , що в дикій природі)))
-
Що ви хочете почути, можете в мене запитати.) І як зможу, то відразу відповім). Бо як казали вище, більшість людей працюють і не мають часу багато дискутувати, про погане). І трохи історії - колись звернулася, до мене людина про допомогу з пошуку роботи. Я дав інформацію яка була у мене в телефоні, і сказав , що через 3 дні зможу більш якісно допомогти, бо зараз у відряджені і працюю по 10-12 годин. Звичайно ж мені ніхто не відписав .... Напевно знайшли)))
-
Але ж хочеться хоча б щось почути хороше і перспективне від тих хто там вже. Всі пишуть, що люди класні. А крім людей що ще класне?
-
Люди які тут давно живуть так багато звертають уваги на новоприбулих українців але взагалі ігнорують локальні проблеми
-
Мої сусіди представники корінного населення і вони працюють і непогано живуть, в чоловіка на роботі теж є корінні мешканці і вони самі здивовані, як деякі представники їх нації можуть вести такий спосіб життя, коли тут все зараз в Канаді для них і кредити безпроцентно, і рибалка з мисливством без ліцензій, і проїзд безкоштовний. Але це ми приперлись на їх землю, а не вони на нашу, тому їм і плюшек більше.
-
Якщо вас це дратує, а я розумію що повторювати одне й теж сама по 40 разів і дуже спокійну людину почне дратувати, то не відповідайте на ці питання, нехай відповідь дадуть ті, кого це ще не дратує, не треба витрачати свій час на написання образ, деяким людям треба більш детально пояснювати, бо хтось з полуслова зрозуміє, а комусь роздратувати треба.
-
Так, обідня перерва закінчилася, Можете писати будь що, я не дивлюсь 😂😂😂
-
Тому шо, іх трохі винищили на їх рідній землі, і вони мають на це право, вони в себе в дома
-
Справа в тім, що 99% нормальних людей, їх не видно, вони працюють, допомагають живуть. А от 1%, асоціює з іншими
-
А чого у вас не бомбить він індєйців які живуть на виплати і ніколи не працюють. Їм зможете висказати свої претензії ?