✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Якщо вас це дратує, а я розумію що повторювати одне й теж сама по 40 разів і дуже спокійну людину почне дратувати, то не відповідайте на ці питання, нехай відповідь дадуть ті, кого це ще не дратує, не треба витрачати свій час на написання образ, деяким людям треба більш детально пояснювати, бо хтось з полуслова зрозуміє, а комусь роздратувати треба.
-
Так, обідня перерва закінчилася, Можете писати будь що, я не дивлюсь 😂😂😂
-
Тому шо, іх трохі винищили на їх рідній землі, і вони мають на це право, вони в себе в дома
-
Справа в тім, що 99% нормальних людей, їх не видно, вони працюють, допомагають живуть. А от 1%, асоціює з іншими
-
А чого у вас не бомбить він індєйців які живуть на виплати і ніколи не працюють. Їм зможете висказати свої претензії ?
-
Бобмбить родину, яка прилетіла безкоштовним рейсом, отримала допомогу і повернулась до Польщі,
-
На жаль, багато людей, які не прокинулись зранку під звуки сирен, вибухів, які не лишались на день з 2 годинами світла, не бачили, як в небі летить ракета, заплаканих дітей з жінками на кордонах, не зрозуміють нас. Вони приїхали сюди не під час повномасштабного вторгнення. З можливістю приїхати в Україну спокійно, де і світло є, і ракети не літають І багато хто злий і заздрісний, бо в нас легші умови. А те, що ти починаєш все з нуля в не мирний час і без особого вибору-до уваги ніхто не бере. Тисячі українців ніколи і не приїхали би до Канади, якби не війна. А от вони приїхали за власним бажанням з чіткою ціллю. І тепер розумні пишуть, що ти лашара галімий, бо хочеш права поміняти, бо є така можливість, а в них не було. Так ніби вони її не використовували би, ха-ха) Але такі не всі і я щиро вдячна тим, хто дійсно підтримує і радий допомогти. А такі теж є, на щастя ☺️
-
Та ну його ту шару, я б краще і далі сиділа в себе і місті, як би не маштаби і наслідки цієї війни, то ніхто мене з України і з мого міста ні за які блага не випхнув. Я думала, що я біля Азовського моря народилася, живу і тут біля моря й помру (на старості).
-
В Європі і Канаді схожі проблеми, відсутність людського ресурсу.
-
А бобмбить якраз новоприбулих... Яки шукають шару і в них не виходить, яких доводиться з готелю з поліцією висиляти
-
Завдяки канадцям які народжують максимум 1-2 дитини чого мало для робочого ресурсу
-
Хто платить за готель в якому ми жили/живемо, звідки беруться 3к долл на допомогу?
-
Ні, це не правда, я б з великою радістю приїхав в Канаду за власні кошти, навіть за всі майбутні мої кошти, аби не було війни! Вісім хто приїхав раніше це розуміють, і дуже сильно допомагають. Як ви думаєте, завдяки кому з'явилась ця программа?